torstai 13. maaliskuuta 2014

SHADES

IMG_8550
IMG_8575
IMG_8567
IMG_8549
Moikka ja ihanaa aurinkoista torstaita kaikille! Oon niin happyy kun tuolla paistaa aurinko oikeen kunnolla ja paikoittain ku kävelee nii saattaa jopa ihan tuntea ton auringon lämmön! Looove this. 
Mulla ei ollu tarkotuksena postata tänään, vaan opiskella ahkerasti, mutta toi auringonpaiste käänsi mun pään totaalisesti ja menin sitte kuitenkin räpsimään kuvia takapihalle kesken kaiken :'DD Mutta nyt täytyy todellakin nauttia näistä päivistä koska viikonlopuks on taas luvattu lunta/räntää ja ens viikolle kylmempää säätä :(

Huomenna perjantai, jeejeee tää tyttö lähtee poikaystävän luokse keskisuomeen ja sunnuntaina palaan taas jonkun näkösen postauksen kanssa! Ja muistakaahan käydä vielä täällä kyselemässä multa sitä kysymyspostausta varten! :-) Heidoo!
IMG_8574

6 kommenttia:

  1. hei tää ei liity nyt mitenkään tähän postaukseen mut onko Kaliforniassa turvallista jos menee kielimatkalle ja saako siellä uusia kavereita et eihä jää yksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ainakin mun mielestä! Mun reissulla kaikki löysi kaverin, joten ei tarvii pelätä :-) tietysti pitää olla myös ite oma-aloitteinen ja mennä juttelemaan! x)

      Poista
  2. http://holyfacepalm.blogspot.fi/2014/03/linkkaa-bloogisi-suosikit.html

    Mees kurkkaan toi postaus, siellä löytyy mainintaa sun blogista :-)

    VastaaPoista