tiistai 11. maaliskuuta 2014

AFTER SCHOOL

Moikka! Tänään päätin tehä vähän normaalista poikkeavan postauksen, nimittäin kerron teille mun päivästä "after school", eli millaset ns rutiinit mulle on muodostunut tässä ajan kuluessa ja mitä oon huomannu tekeväni aina kun tuun kotiin!
En oo aivan 100% varma onko tällästä ehdotettu mulle aikasemmin postaustoiveena/ -ideana, mutta tässä nyt tällänen kuitenki olis! Toivottavasti tykkäätte :-)

IMG_8502
fghdrg
Koulusta kotiin tullessa napsin ylensä vähän kuvia tulevaa postausta varten, mutta tää riippuu kyllä vähän myös päivästä ja erityisesti säästä :-D Välillä on tosiaan sellasia päiviä ku kameran avaaminen ei kiinnostais juuri yhtään, mutta sitten on myös niitä kun inspis iskee ja kaikesta pitää räpsiä kuvia! Ja varsinkin nyt kun kevät tekee tuloaan ja aurinko paistaa, ei ainakaan mulla oo inspiraation puutteesta huolta x)

IMG_8516
Kun astun huoneen ovesta sisään niin mun on pakko purkaa mun laukku, heti. Vihaan sitä jos asiat on epäjärjestyksessä ja hujan hajan ympäri huonetta, heh :-D Elikkä laukun tyhjennys, sieltä tavarat omille paikoilleen ja sen jälkeen siivoon vielä mahdollisesti aamun kiireistä jääneitä sotkuja.

oi
Toinen juttu mitä mun pitäää saada tehtyä, on vaatteiden vaihto. Mä voisin viettää jokasen päivän vaan rennoissa vaatteissa, sillä niitä mä rakastan ja niihin mä pukeudun mitä pikimmiten ku saavun kotiin! Myös hiukset on pakko saada kiinni ja pois kasvoilta heilumasta.

IMG_8542
cats
Mulla on aina vähän väliä ihan kauhee nälkä, eli välipala on mulle tooosi tärkeä ja tykkään myös väsätä kaikkia tollasia "asetelmia" ja käyttää aikaa välipalaan ku aamulla ei siihen kerkee! Nyt myös Netflixistä on tullu mulle ihan joka päivänen, sillä mun lemppari sarjaan on tullut nyt lisää jaksoja ja nehän on aivan pakko nähdä! x)

IMG_8526
pp
Koulujuttuja koitan vältellä aina mahdollisimman kauan kunnes tajuun että pian on aika lähtee treeneihin ja illalla tiiän olevani liian väsynyt niiden tekemiseen. Tänäänki on sen verran iso läksypino tossa vierellä että mun pitäis omatunnon mukaan olla puurtamassa noiden parissa, eikä tässä koneella tekemästä postausta :-D Mutta sen siitä saa, on tää bloggaaminen vaa niin super paljon kivempaa ku proteiniisynteesit ja vedenkiertokulku hommelit! x)

// Onko joillain teillä samantapasia "rutiineja" ? :-)

10 kommenttia:

 1. Mikä on sun lempisarja minkä mainitsit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa aivan, unohdin mainita! How I met your mother, paras!! :-D

   Poista
 2. Syötkö lämpimänruuan myös illalla?

  VastaaPoista
 3. ootko lukiossa, millä luokalla?

  VastaaPoista
 4. oot niin kaunis katotaan mun kaverin kanssa sua aina koulussa ja ihaillaan että miten joku voi olla niin kaunis :) <3 t: kaks sun ihailijaa

  VastaaPoista
 5. mistä tuo sun toisessa kuvassa oleva bandeau(?) on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on tollanen lyhyt toppi ja sain mun ystävältä tuliaiseksi Ranskasta! :-)

   Poista