lauantai 29. maaliskuuta 2014

HAPPY DAY

IMG_9188
IMG_9238-tile
IMG_9189
IMG_9236
IMG_9248

IMG_9246
Heippaa! Tänään oltiin jo aikasin liikkeellä koko perheen voimin, sillä iskä täyttää tänään 50 vuotta ja meillä oli heti aamusta kaikennäköstä ohjelmaa! Yheksän aikaan vietiin siskon kanssa iskä hierontaan ja ite lähettiin Aurajokirantaan kuvailemaan. Tuolla on kyllä niin ihana ilma ollut koko tän viikon että Tossa kohdassa poseeratessa ei ees tullut kylmä t-paidalla, vois sanoa että oli jopa tosi lämmintä!
Rakastan kevättä niin täysillä. Tuntuu niin paljon energisemmältä ja ilosemmalta koko ajan, tekis vaan mieli hymyillä jatkuvasti x) Koeviikkokaan ei oo niin kauhee uhka kun saa energiaa tosta ihanasta auringosta!
Mutta jätän nyt kirjottelut sikseen, sillä päivän ohjelma jatkuu vielä. Seuraavaks olis tiedossa maantideon kokeeseen lukemista...blaah.
Ihanaa ja aurinkoista lauantaita kaikille

13 kommenttia:

  1. Vau toi paita näyttää nyt tosi kivalta ja sopii sulle älyttömän hyvin!! :) Ja mulla on ihan samanlainen olo, aurinko tuo vaan niin paljon lisää energiaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos munki mielestä siitä tuli tosi kiva!! Ja niimpä, ihanaaa x)

      Poista
  2. Ihana asu <3 Tosta paidasta tuli tosi kiva kun leikkasit sen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! <3 hihii samaa mieltä, pakko myöntää x)

      Poista
  3. toi paita on kyllä ihana sun päällä :)

    VastaaPoista
  4. hei miten oot saanut nuo yhteistyökumppanit joiden kautta saat ilmaisia vaatteita blogillesi? tulivatko he sinulta kysymään vaiko otitko itse yhteyttä? :) oot tosi nätti!

    VastaaPoista
  5. ihania kuvia, ihana asu & kaunis sinä ♥

    VastaaPoista
  6. ihana asukokonaisuus taas jälleen kerran:)!

    http://mirellajau.blogspot.com/

    VastaaPoista