maanantai 12. tammikuuta 2015

ROCK 'N' SPORT

Kaikki Turkulaiset ja Turussa vierailevat kuululolle! Nyt nimittäin luvassa hehkutusta tollasesta wingsejä tarjoavasta ravintolasta (?), joka käytiin eilen puolivahingossa Eetun kanssa testaamassa. Ja täytyy kyllä sanoa, että oli erittäin hyvä paikkavalinta, sillä tuolla oli juuri meneillään Siipibuffa, eli 10€ = saa syödä niin paljon siipiä kun vain ikinä jaksaa! Aivan mahtava juttu mun mielestä. Naureskeltiinkin että tonne mennään varmaan ens viikolla uudelleen, tai no itseasiassa varmaan joka kerta kun vaan täällä Turussa yhdessä ollaan :-D

IMG_9547
IMG_9544
Mä en oo ite törmännyt tän tapasiin ruokapaikkoihin Turussa ja tämä onkin aivan siinä kauppatorin kulmalla joten ei tosiaankaan kaukana keskustan hälystä jos sattuu tulemaan nälkä kesken shoppailujen! Eilen mä en syönyt mitään, mutta voitte olla varmoja että ens viikonloppuna syön jos me tonne jälleen suunnataan!
Tää tuntuu tosi hassulta ylistää jotain wingsejä tarjoavaa ravintolaa, varsinkin kun en niistä aluksi tykännyt, mutta oli tämä vaan niin mahtava paikka että miksipä ei! Hyvän ruuan lisäksi tykkäsin ravintolan tiloista todella paljon; punaiset nahkapenkit ja baarijakkarat, tiiliseinää ja tummaa puuta, toimii! Ja koska kyseessä on Sporttibaari, jokaisesta ruudusta pyöri (sillä kertaa) koripalloa!

Voisin kuvitella viettäväni tuolla kokonaisen illan vaikkapa kaveriporukalla, sillä tunnelma oli tosiaankin kohdillaan ja jos sattuu käymään tuolla lauantai-sunnuntai aikana, niin siipibuffa tarjoaa tosiaan kymmenellä eurolla mahan täytettä koko illaksi! Ja sen vielä lisään tähän, että meidän lisäksi tuolla oli eilen ainoastaan kolme muuta paria, tämä saisi ehkä ylensä hälytyskellot soimaan; onko kysessää sittenkään ninin hyvä paikka, mutta tässä tapauksessa oon varma että kyse on ainoastaan ihmisten tietämättömyydestä ja siitä että ravintola sijaitsee vähän pimennossa :-)

IMG_9537
IMG_9550
IMG_9545

6 kommenttia:

 1. Ääks, rakastan sporttibaareja etenkin täällä usassa jos missään muualla ei oo mitään ni noi on aina varmoja vaihtoehtoja! Mennään porukalla kun tuun takas!! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aivan ihania x) Ja jooo ehdottomasti <3

   Poista
 2. Mikä takki sulla on tossa yhessä uusimmissa en muista nyt oliko uusin, mutta semmonen musta missä on aito karva hupussa? Onko nahkatakki? Onko se vilahtanut jo blogin puolella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhessä uusimmassa, missä? Ig kuvassa vai? :-) Se on Parajumpersin takki ja osa siitä on tosiaan nahkaa! Niitä ei tosin myydä välttämättä enää, koska se on Limited Edition- takki, Parajumpersin 5vuoden kunniaksi :-/ Kannattaa tosin chekkailla Parajumpersin nettisivuja jos vastaavia ois :-)

   Poista
 3. Moikka! Ois ihan mahtavaa jos voisit tehdä lähiaikoina sun kielimatkasta blogipostauksen! :-) Oon myöd lähdössä mutta matkaa en oo vielä varannu niin ois kiva saada realistinen kuva eikä mitään niitä ambassadoreien mielipiteitä joiden tavoiteina on saada vain oma etu! :/ :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itseasiassa tehnyt jo :-) kaksin kappaleinkin! Tässä linkit: http://kiasblogjustgowithit.blogspot.fi/2013_10_01_archive.html
   http://kiasblogjustgowithit.blogspot.fi/2014/03/usa-california-los-angeles.html

   Poista