keskiviikko 21. tammikuuta 2015

210115

IMG_9674
Hellou! Tää viikko lähti mukavasti käyntiin Helsingin puollella iskän kanssa, mutta nyt oon jälleen kotona ja kouluhommien parissa. Koeviikko lähestyy mutta mua ei jännitä oikeestaan yhtään, mikä on tosi epätavallista :-D Mutta hyvä niin, sillä kyt jää aikaa muullekkin kun sille kauheelöe stressaamiselle.. 

IMG_9618
IMG_9639
Eilen päätin lakata mun kynnet pitkästä aikaa ja käytin siihen tota mun Annalta joululahjaksi saamaa O.P.I:n kynsilakkaa! Toi on niin niiiin hyvää, kuivuu alle minuutissa ja vaan yks kerros riitti yllä näkyvän lopputuloksen saamiseen! Harmi että noi on niin kalliita suomessa... 

IMG_9640
IMG_9616
Toinen mainitsemisen arvoinen juttu on mun uusi Dermosilin huulikiilto jonka äiti mulle anto, toi olikin kuulemma liian tumma hänen makuunsa! Oon tosi positiivisessti yllättynyt tosta, sillä en oo aikasemmin ollut oikeestaan huulikiiltojen ystävä, mutta ton testaamisen jälkeen pistän todellakin harkintaan josko tilaisin toisen samanlaisen eri sävyssä! 

Tällä hetkellä oon bussissa menossa kapungille, sillä on jälleen keskiviikko joka koko viime syksyn kestäneen tavan mukaisesti tarkottaa että mä, Venla, Anna ja Maisa tehdään jotain hauskaa yhdessä :-) Tällä kertaa päätettiin ottaa suunnaksi Finnkino ja Madagaskarin Pingviinit leffa!

2 kommenttia: