torstai 22. tammikuuta 2015

P!NK

Moi! Eilinen päivä sai leffan kattomisen jälkeen yllättävän käänteen, sillä mä otin Finnkinosta lopulta suunnakseni kampaamon; Hiusmuotoilua Tunteella. Jos seuraat mua instagramissa niin tiedätkin mitä mä menin sinne tekemään!
Eli siis, kello 16.10 mä päätin varata ihan extemporesti itelleni ajan mainitsemasani kampaamosta ja siellä oli kuin olikin vielä yks täydellinen aika!
Mulla oli siinä sitten parisen tuntia aikaa pähkäillä millasta väriä lähettäis kampaajan kanssa tavottelemaan, selasin ahkerasti Pintereistä ja päätin laittaa muutamien hiusvärien selailun jälkeen hakusanaksi "pink hair"... Ja tässä sitä nyt ollaan!

IMG_9684-side
Mulle värjättiin siis tohon etupuolelle hiuskia tollaset aikas rajut pinkit ööm... kaistaleet? Ja taakse laitettiin samaa väriä mutta vähän hillitymmin. Takaa päin mulla ei oo nyt tässä kuvaa, mutta koska väri keskittyy tohon eteen niin antaa olla :-D
Oon ihan sairaan tyytyväinen tähän lopputulokseen, etten tiiä mitä sanoa! Onhan tää tosi erikoinen valinta ja sain askissa kommenttia että ei ois uskonut et mä värjään pinkeiksi! Oon itekkin yllättynyt, mutta tosi tosi onnellinen.
Leikkasin eilen aamulla myös n. 10cm pituudesta pois, ehkä huomasitte sen jo eilisen postauksen ekassa kuvassa? Mun mielestä mulle sopii parhaiten tälläset vaan olkapäille ulottuvat hiukset :-)

Mitä te pidätte tästä lopputuloksesta? Kuka on yllättynyt mun valinnasta, mä oon ainakin hahah! Tein myös videon tästä värjäysprojektista Youtubeen, joten jos haluat nähdä sen paina tästä! Suosittelen ainakin ees vilkasemaan tota videota, sillä siinä tää väri näyttää samalta kun luonnossa, kuvien muokkaaminen pääsi vääristämään värejä ikävästi!

IMG_9689
IMG_9683

15 kommenttia:

  1. moi! ootko tanssimassa tänä vuonna wanhat? millasta kampausta oot ajatellu noihin hiuksiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tanssi! Jos tanssisin en ois värjännyt enkä leikannu vielä itseasiassa...:-)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Siis niin upeet hiukset! Vau, oispa itelläki edes joskus rohkeutta repästä omien hiusten kanssa ja koittaa jotain vähän erilaista.. Sitä päivää ootellessa! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ois uskonut että mäkään päädyn tälläseen! Mutta joskus on kiva vaan kokeilla jotai erilaista! Kiitos vielä :-)

      Poista
  3. Aivan ihania kuvia susta! Hiukset on upeat :-)

    VastaaPoista
  4. leikkasitko noi hiukset siis vasta värjäyksen jälkeen vai häh? kun sanoit et illalla leikkasit ja olit päivällä siel kampaamossa? :D mut kivat jokatapauksessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskiviikko aamuna siis leikkasin ja illalla menin värjäämään! Apua mitä oonkaan mennyt sekoilemaan mun sanoissa :-D

      Poista
  5. Vau, aika rohkea veto noi hiukset, mutta sopii sulle kyllä älyttömän hyvin!:-) Ihanaa että oot taas alkanut päivittää blogia aktiivisemmin, tää on ehdottomasti yks mun lempiblogeja. Myös sun youtube-kanava kuuluu mun suosikkeihin, niin pirteitä ja iloisia videoita!

    jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa mun suht. uutta blogia,arvostaisin tosi paljon!
    www.sarajhs.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ihana kuulla, kiitos vielä! <3 Käyn kurkkaamassa :-)

      Poista
  6. Ihanat hiukset <3 Miten leikkaat ite sun onat hiukset ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos x) ja leikkaan vaan! Ei siitä oo sen enempää kerrottavaa :-D

      Poista
  7. Mikset tanssi wanhoja ?

    VastaaPoista
  8. Ei onnistunut nyt vaan mu kohdalla kaikki järjestelyt :-)

    VastaaPoista