tiistai 28. lokakuuta 2014

SUIT UP

IMG_7820
Moi! Miellä on tällä hetkellä koulussa käynnissä teemaviikko Halloweenin kunniaksi, ja tänään oli otsikon mukainen päivä eli "Suit Up"! Koitin pukeutua tänään mahdollisimman teeman mukaisesti, mutten en kuitenkaan sitä varsinaista pukua päälleni laittanut, hahah :-D Päivän aikana kyllä tajusin, että tällaset vaatteet vois hyvin löytyä mun päältä vähän useamminkin! Mä nimittäin rakastan puketumista, joten tän päivän vaatteet olikin juuri nappivalinta mun mielestä x)
Pistin pitkästä aikaa hameen päälle ja toi hame onkin muuten aivan uusi! Kävin eilen hakemassa postista pehmoisen paketin, joka sisäsi mm. tuon ihanuuden! Hameen löydät täältä*

Kuvasin myös videota tänään, mutta en laita sitä tääne blogiin ollenkaan, mutta jos tahdotte käydä kurkkaamassa niin paina tästä! :-)

Heittäkääs muuten kehiin hei jotain kivoja postausidiksiä, joita tahtoisitte nähdä! Sillä tavion te ihanat lukijat saatte tänne sellasta materiaalia luettavaksi, joka kiinnostaa ja mun ei tarvitse hermoilla minkäslaista postausta tekisin ja millaisa kuvia ottaisin seuraavaksi :-)

PS// Huomisen päivän teemana on eläimet... Meillä ois tyttöjen kanssa suunnitelmissa pukeutua lampaiksi ! x)
PicMonkey Collage
IMG_7825

4 kommenttia: