torstai 23. lokakuuta 2014

BUSY

IMG_7710
IMG_7693IMG_7695
IMG_7717
Moikka moi! Edellisestä postauksesta pääs vierähtämään nyt vähän useampikin päivä, joka ei tosiaankaan oo ollut tarkoituksellista! Oon ollut vaan tosi kiireinen tällä viikolla, mutta tänään päätin, etten voi antaa tän kiireen estää mua enää yhtäkään päivää enempää, joten here I am!
Käytiin siskon kanssa tänään koulun jälkeen kiinalaisessa syömässä mun synttäripäivän kunniaksi, nam! En oo ennen tykännyt kiinalaisesta yhtään, mutta nyt viimeaikoina mun on tehnyt mieli melkeen joka päivä kintsuruokaa, en ymmärrä miten tykännyt siitä ennen?! Syömistä ennen laitoin Sannin kuvaamaan mut ja mun vaatteet, tykkään tosta asukukokaisuudesta ihan superisti! x) Ihanaa kun pitkästä aikaa pääsee jonkun oikean ihmisen eteen kuvattavaksi, oon nimittäin viime aikoina kuvaillut kamerajalan ja kaukolaukasimen avulla vaan ja ehkä vähän liikaakin... :-D
Tykkään ton paidan (click!) ja ohuen takin (click!) yhdistelmästä tooosi paljon! Harmi vaan, että nyt taitaa olla aivan viimiset mahdollisuudet pukeutua johonkin muuhun kuin villapaitoihin... :-( Toisaalta ootan talvea, pakkasta ja lumen tuloa! Ehkä eniten ootan kuitenkin sitä, kun kauppojen hyllyt alkaa täyttymään toinen toistaan ihanemmista villapaidoista...♡  Nyt joudun kuitenkin jättämään kirjottelemisen tältä erää tähän, see ya! 

2 kommenttia:

  1. eivitsi! miten oot tehny ton some ikone gadgetin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan valmis tollanen pohja mille valitsin vaan noi tietyt sivut ja vaihdoin väriä! Löytyy sieltä "lisää gadget"- jutuista valmiina linkki :-)

      Poista