maanantai 13. lokakuuta 2014

AUTUMN FASHION

Hei kaikki ja hyvää viikon alkua! Mun viikko alkoi edelleen kipeenä ollessa ja tän päivän vietinkin sängyn pohjalla, koittaen parhaani mukaan parantua. Mutta koska oon sellanen ihminen joka ei pysty olemaan toimettomana enempää kuin pari tuntia, päätin alkaa selailemaan ihania syysvaatteita netistä ja koota mun lemppareista teille parit kollaasit! Oisin  voinut tehdä näitä kollaaseja vaikka kuinka monta, mutta oli pakko lopettaa hyvän sään aikana sillä mun lompakko ei anna tällä hetkellä yhtään myöden uusille houkutuksille! :-D Lopulta päätin siis koota 5 erilaista kollaasia, kertokaahan kommenteissa mikä on teille mieluisin?

Kaikki vaatekappaleet ovat Esprit.fi sivulta ja mä rehellisesti sanottuna yllätyin tosi paljon miten ihania vaatteita siellä löysinkään! Sen verran voisin teille kaikille vielä vinkata, että jos etsinnässä on uutta syys- tai talvitakkia, niin suosittelen tosi paljon tsekkaamaan Espritin nettisivun tarjonnan, sillä siellä suuri valikoima toinen toistaan ihanempia takkeja! Ja vaikka ei olis tarvetta takille, niin tuolta löytyy kyllä kaikenlaista muuta ihanaa lämmintä vaatetusta, juuri  täydellisiä nyt kun ilmat alkaa viilenemään!

Kollaasit
Alotetaan tästä kollaasista, josta tykkään varmaan eniten x) Mä itse henkilökohtasesti rakastan pukeutua kerroksittain juuri sen takia, että näin syksyllä aamut tuppaa olemaan tosi kylmiä ja vilusia, kun taas päivällä koulusta päästyä saattaa olla oikeen lämmintä! Yläpuolella näättekin mun silmiin täydellisen asukokonaisuuden, jonka voisin napata tuollaisenaan kaappiini vaikka samantien! Tosta puttuu nyt kokonaan housut, mutta laittaisin noiden vaatteiden kaveriski joko mustat tai vaaleat farkut :-)

Kollaasit1
Lämpimämpiin päiviin enää harvoin näin lokakuun puoltaväliä lähestyttäessä törmätään, mutta jos jonain aamuna heräisin auringonpaisteeseen niin mun päältä löytyisi luultavasti jotain yllä näkyvän tapaista! Oon jo pidemmän aikaa etsinyt itelleni jonkinlaisia siroja maihareita, mutta Espritin sivulla noihin kollaasissa esiintyviin yksilöihin törmättyäni, uskon, että oon löytänyt täydellisen parin! Tykkään myös tosta takista aivan superisti, harmi vaan että nyt taitaa tosiaan olla ehkä vähän kylmä pukea tollanen päälle, vaikka kuinka ihana se onkin :-(

blogginggg6Aikaisina kouluaamuina tekee vaan mieli puheutua johonkin mahdollisimman rentoon ja lämpimään, ootteko samaa mieltä? Ite oon aina edellä mainitun kaltaisina aamuina pukeutunut mun ihaniin boyfriend farkkuihin, joten tän kollaasin rakensinkin nyt Espritin yksilöiden ympärille!
Aikaset kouluaamut tuppaa olemaan myös tosi kiireisiä, joten hiustenlaitoille ei välttämättä jää tarpeeks aikaa, siksi valitsinkin tähän mukaan simppelin mustan pipon, joka auttaakin sua sitten vähän normaalia hankalempien hiusten kanssa!
Ja toi takki, no words needed. Siitä asti kun näin ensimmäisen nahkatakin karvavuorella, oon vaan kuolannut sellaisten perään. Ja tämä Espritin sivulta löytynyt takki sai mut jälleen rakastumaan entistä enemmän, niin ihana!
blogginggg5
Tämä asukokonaisuus huutaa mun nimeä, jos niin voi sanoa. Mun mielestä kaikki tässä asussa on niin sata prosenttisesti mun tyylistä, etten epäilis hetkeäkään jos tällasia vaatteita mulle tarjottaisiin. Oon tänä syksynä aivan rakastunut poolo kauluksisiin villapaitoihin ja myös vaaleat värit on aina olleet mun mieleen, joten tuo villapaita on kuin mun unelmien täyttymys.
Oon myös haaveillut harmaasta, pitkän mallisesta takista koko syys- ja lokakuun, joten iskin samantien silmäni tohon yllä näkyvään yksilöön! Tällasta asua värittäisin vielä vähän lisää tollasella viininpunasella laukulla, multa muuten itseasiassa löytyy ton tapanen nyt kun tarkemmin miettii! Toivotaan etten heittänyt sitä pois tai hukannut muuton lomassa, voisin nimittäin kaivaa sen esille tuolta kaappien perältä! x)

blogginggg7
Viimeisimpänä mutta ei todellakaan vähäisimpänä. Tämä. Pure love. Kaikki tässä asukokonaisuudessa saa mun toivomaan että jokin vähän juhlavampi tilaisuus koputtais jo oven takana! Eli tämän kollaasin tein siinä mielessä, etten tosiaan ihan kouluun näissä vaatteissa menisi, vaan juurikin johonkin hienompaan tilaisuuteen. Mun mekkovarat on aika pienet ja mulla taitaa olla kokonaiset kaksi juhlavampaa mekkoa ja molemmat on niin kesäisiä kuin voi vaan olla, joten tollanen tummansininen, pitkähihanen ja ihana vaatekaapin täydennys ei olisi pahitteeksi!

4 kommenttia:

  1. toi kolmonen on ihana muuten, mut noista kengistä en oikeen tykkää :-)

    VastaaPoista
  2. uuu kivoja kollaaseja oot tehnyt! :) 2 kollaasi oli ehkä eniten mun mieleen :--)

    VastaaPoista