keskiviikko 15. lokakuuta 2014

LOMA

IMG_5680
IMG_5685
Moikka! Ihanaa ihanaa ihanaaaa, syysloma Monen muun tavoin, mulla alko vasta tänään syysloma joka tarkoittaa varmaan monelle pitkään nukkumista ja akkujen latailua. Mä sen sijaan päätin, että meen heti huomen aamusta töihin koko päiväksi ja perjantaina myös. Tää liittyy siihen, että tänä vuonna tahdon panostaa joululahjojen ostoon oikeen kunnolla! Kuulostaapa hassulta. Jouluun on vielä yli kaks kuukautta ja mä jo suunnittelen lahjoja, haha! :-D Rakastan kuitenkin joulussa melkeen eniten sitä, että pääsen ostamaan lajoja, mutta aina tulee ongelmaksi raha. Haluisin ostaa vaikka ja mitä, mutta lompakko ei anna ihan kaikkeen myöden. Siksipä siis tämä ratkaisu! Ja eihän se mua iteasiassa edes haittaa, sillä muuten koko loma menis mun kohdalla aivan pelkäksi laiskotteluksi :-D

Sitten noihin yllä näkyviin kenkiin! Ostin noi täydellisen ihanat kengät tänään vähän niinkuin synttärilahjana "multa mulle" :-D Mun synttärit on siis vatsa ens torstaina, joten otin pienen varaslähdön ostamalla noi tänään, mutta en vaan malttanut enää odottaa ja jättää noita kaupan hyllylle. Ette tiedäkkään kuinka kauan oon noita kuolannutMulla on jo entuudestaan Dr. Martensien tyyliset mustat kiiltäväpintaiset kengät, mutta luulen että nämä uudet ihanuudet pääsee nyt melkeimpä jokapäiväseen käyttöön ja mustat saa siirtyä joksikin aikaa syrjään x)
Koitin myös nappailla pitkästä aikaa vähän asukuvia, mutta kiireen yllättäessä sain vain pari otosta muistikortille, mutta joka tapauksessa, tässä tulos! :-) 
cats
IMG_5664

6 kommenttia:

 1. Kävelit mun ohi tänään Hansan H&M:ssä, mutta en viittinyt tulla moikkamaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Eikä, ois ollu kiva jos oisit vaan tullu! x)

   Poista
 2. Heeii tota kun tossa sun Iphone esittelyssä nii oli toi Itunes nii ootko ostanut ne kaikki kappaleet siihen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei oo itunes vaan iTube eli vähänniinku youtube ja ei tarvii maksaa mitään :-)

   Poista
 3. Ihanat kengät! ❤️ ja mihin menit töihin? :-)

  VastaaPoista
 4. Eikä vain! x) Ja en viittii kertoa sen enempää mun työpaikasta täällä, valitettavasti :-/

  VastaaPoista