keskiviikko 10. syyskuuta 2014

WEDNESDAY

IMG_4643
Aaaah keskiviikko, paras päivä viikosta mun mielestä! Pääsen koulusta jo yheltä, joka tarkottaa ainoastaan kolmea oppituntia ja mikä parasta, enää kaksi koulupäivää viikosta jäljellä! Kaiken lisäksi ollan sovittu kolmen ihanan tytön kanssa, että vietetään aina keskiviikkoillat koulun jälkeen yhdessä esim leipoen ja kuvia ottaen!

Tänään tytöt tuli tosiaan siis meille ja ollaan tässä nyt vaan pari tuntia jutskailtu ja käytiin ottamassa noi parit kuvat ulkona! Laitoin päälleni tänään pitkästä aikaa noi ihanaakin ihanemmat boyfriendfarkut, en voi tarpeeks ylistää noita oikeesti! Niin mukavat mutta silti kivannäköset. Oon myös muuten täysin rakastunut tollasiin perusneuleisiin, sillä ne on niin helposti yhdisteltävissä ja nekin rentoja ja kivoja vaatekappaleita kouluun! Ton kuvissa näkyvän ostin pari päivää sitten H&M:mältä ja voisin pitää tota koko ajan päälläni! x)
Nyt kuitenkin kello näyttää jo sen verran että täytyy kiirehtiä autoon ja treenaamaan! Tällanen pieni pikapäivitys tänään, toivottavasti pääsisin taas huomenna kertomaan teille vähän enemmän viikon kuulumisia! :-)

ullul
IMG_4611

2 kommenttia: