torstai 4. syyskuuta 2014

TODAY'S

IMG_4533
IMG_4538
IMG_4549
Moi! Tänään pääsin jälleen koulunpenkille parin päivän sairastelun jälkeen, ja voin onnellisesti todeta etten ollutkaan yhtään niin jäljessä muista kun jo ehdin pelätä! Ihanaaa :-) Ylensä tuntuu että tunneilla mennään kappaleita eteenpäin kauheella vauhdilla, mutta nyt oltiin sitten syystä tai toisesta otettu kaikissa ainessa vähän rauhallisemmin, kuin tilauksesta!
Tänään mulla oli mun uusi "takki" päällä (täältä) mutta näihin kuviin oli pakko vaihtaa vähän kevyempää vaatetta ton alle, mulla oli tosiaan villapaita ton alla vielä koulussa... Huh, se villapaita oli kyllä vähän hiostava varisnkin kotimatkalla, vaikka on kyllä ihanaa että tästä päivästä tuli näin lämmin! Saa nähdä jääköhän tää viimiseksi lämpöseksi päiväksi nyt pitkään aikaan, who knows!

Kunhan saan tän postauksen valmiiksi, niin tarkotuksena ois polkasta pyörällä salille ja ryhmäliikuntatunnille! Ihanaa päästä taas vähän treenailemaan ton kuumeen jälkeen! Urheilu on kyllä yks parhaista asioista joka vie mielen muualle kouluhommista! Ainakin itse  pystyn keskittymään kouluhommiin illemmalla ihan eritavalla ja paremmin kun oon saanut vähän liikuntaa ja ylimäärästä energiaa kulutettua! :-)

IMG_4550

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti