tiistai 2. syyskuuta 2014

UPDATE

Elit änään siis tällanen kuulumisten ja viimeaikasten tapahtumien päivittely-postaus! Kaiken näköstä on tapahtunut tässä koulujen alun aikana ja tältä ajalta suurinosa kuvista onkin. Muutama kesälomalta napattu kuva piti vielä lisätä mukaan, en vaan oo vielä valmis päästämään irti kesästä :-D Oon kyllä silti ilonen että päästiin nyt syyskuuhun joka tarkottaa että syksy on nyt virallisesti täällä! Mä jotenkin nautin vesisateesta, lehtien puista tippumisesta ja maisemien muutoksesta syksyn edetessä, sehän tarkoittaa vaan ihanien lämpösten villapaitojen ja kumisaappaiden suurkulutusa, mikä vois olla parempaa!? x) Odottelinkin koko kesän, että saan mun ihanat kumpparit jalkaan ja nyt on vihdoin niiden aika vuodesta! Mutta mennään nyt noihin kuviin...


3
Alotetaan siis näillä parilla kuvalla kesälomalta! Mä kerroinkin jossain postauksessa meidän järjestäneen Siirille ylläriläksiäiset, mutta mulla ei tosiaan ollut sieltä sillon kuvia muuta kun noi ylläolevat, ryhmäkuvakin on Annan kameralla napattu heh x) Keskimmäinen kuva ei nyt oikeestaan liity koko läksäreihin mitenkään, mutta pinkin paidan ansiosta se vaan sattui sopimaan tohon joukkoon, haha.

4
Kuvat kesälomalta. Happy times. Rakastan metsää ja sen tuoksua, rakastan tota kirjaa, rakastan auringonlaskuja lämpiminä kesäiltoina. No words

1
Sitten vähän asukuvia ekalta kouluviikolta! Eniten koulun alulta varmaan odotin että miten pääsen taas pukeutumaan kunnolla ja miettimään erillaisia asukokonaisuuksia kouluun! Vaatteita kerroksittain ja erilaisia asusteita, looove.  Siinä näättekin mun 3 lemppariasua tällä hetkellä!

7
Ensimmäinen kuva on Cheekin keikalta, illan tähteä odotellessa. Oikeella nätte mun rakkaan, sunnuntaina 18 vuotta täyttäneen poitsun. Ihan hassua että Eetu on 18, mä kun en oo edes 17 vielä täyttänyt :'D

2
Ennen ja jälkeen kuvat mun hiuksistaaaa! Rajasin ekan kuvan kyllä huonosti, kun hiusten pituutta ei näe kokonaan, ups. Näyttää muuten että oisin värjänny hiukset myös, mutta se on tällä kertaa vaan toi muokkaus joka hämää :-)

6
Tän päivän oon viettänyt sängynpohjalla kipeenä, olihan tän syysflunssas ja kuumeen tietenkin pakkoa iskeä muhunkin, haha. Onneksi päivää piristi koulukuvien saapuminen ja arvatkaa mitä! Mä voin rehellisesti sanoa, että tänä vuonna mun kaikki kuvat onnistu tosi hyvin! Vois jopa sanoa, että ryhmäkuva onnistu mun osalta noista kolmesta parhaiten, sillä ne tuppaa aina epäonnistumaan mulla pahemman kerran... Joten jeiii :-D

5
Viimeisenä mutta ei tosiaankaan vähäisimpänä. Mun Wanhojentanssimekko. En vaan voi olla ihalematta ton kauneutta. Tossa mekossa on oikeesti kaikki kohdillaan, enkä ois voimu toivoa yhtään täydellisempää pukua! Käytiin siis eilen toi mulle ostamassa ja äääh, oon niin onnellinen tosta!! Vielä pitäis oottaa nää 5kk että pääsen tanssahtelemaan toi päällä.... Can't wait!

13 kommenttia:

 1. Wautsi mikä mekko! Sopii sulle tosi hyvin <3

  VastaaPoista
 2. Apua, miten ihana mekko! <33 Pakko sanoa, että ehkä , mitä oon koskaan nähnyt. Sopii kyllä sulle tosi hyvin - ihan kuin sulle tehty! :) Jos satu myymään tuon wanhojen jälkeen niin täällä ois yks kiinnostunut ostaja ;D.

  VastaaPoista
 3. ihana mekko <3 & tosi kiva postaus, oot mielettömän kaunis!

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana mekko! <3 itekin ootan tosi innolla Wanhojen tansseja, jotka tosin on mulla edessä vasta puolentoista vuoden päästä! x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi rakastan tota itekkin niin paljon x) ja jep, wanhat on kyllä lukion yks kohokohdista! :-)

   Poista
 5. Mistä nuoo valkoset housutt on??

  VastaaPoista
 6. Mistä oot ostanu ton mekon ja oliks niitä muun värisenä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton wanhojen mekon? Ostin zazabellasta ja on, mutta ainoastaan yksi musta koko Suomessa! Toi mekko kuuluu uniikki mallistoon, eli ainoastaan kaksi tollasta saatavilla eli toi mun ja sitten se musta, missä ikinä lieneekään myynissä :-)

   Poista