lauantai 13. syyskuuta 2014

INSPIRATION

IMG_9578
IMG_9614
Moikka! Tänään päätin tulla kertomaan teille mun uudesta inspiraation lähteestä, josta saan aivan älyttömästi ideoita pukeutumiseen ja postauksiinkin. Eli siis Pinterest. Jotain niin ihanaa, voisin viettää siellä tuntikausia etsien erilaisia asuja, hiustyylejä ja muita ihania kuvia. Oon tehnyt mun Pinterest tilin joskus aikoja sitten, mutta muutamia päiviä sitten Anna kehotti mua ottamaan sen uudelleen käyttöön ja tässä sitä nyt ollaan, aivan totaalisen koukussa.
Jos ette oo ennen tutustuneet kyseiseen nettisivuun/sovellukseen, niin en voi muuta kun suositella! Varsinkin jos ootte inspiksen tarpeessa niin suunnatkaa katseenne ehdottomasti sinne! x)

Oon selaillut jo parikin vuotta We♥it sivustoa, mutta en oo oikeen koskaan innostunut siitä sen enempää. Oon kyllä lisännyt sinne pari omaakin kuvaa ja tykkäillyt useammasta sadasta kuvasta, mutta se ei oo koskaan saanut mua näin koukkuun kuin toi Pinterest, hahah. Myös Tumblrin latasin kaikkien hehkutusten jälkeen siinä toivossa, että saisin sieltä kunnon inspisbuustin mutta sekin on jäänyt kyllä tosi vähälle käytölle viime aikoina... Saa nähdä onko Pinterestkin vaan joku hetkellinen innostus, mutta empä kyllä usko x) Tästä painamalla pääsette mun Pinterest profiiliin ja tästä etusivulle! Toivottavasti usemapikin ihminen pääsis tutustumaan ton ihanuuden tarjoamiin mahtaviin kuviin ja sais vähintäänkin yhtä paljon inspiraatiota siitä kuin mä!!

4 kommenttia:

 1. millä ja miten oot muokannu ton toisen kuvan?:) sairaan siisti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Photoscapella! Mulla on tollasen kuvan muokkaamiseen ohjeet jossain 2012 talven postauksissa! :-)

   Poista
 2. hae mallin töitä!!! Sulla onn just semmoset kasvot ja kroppa jota malli tarvitsee:) ja osaat jo jonku verran poseerataki.

  VastaaPoista