maanantai 15. syyskuuta 2014

SCHOOL

IMG_4837
IMG_4847
Moikka ja hyvää alkanutta viikkoa teille ihanaiset lukijani! x) Mun viikko starttasi tosi hyvissä merkeissä vaikka tällä hetkellä oonkin tooodella uupunut edessä lojuvan läksykasan takia. Oon nyt jo jonkin aikaa puurtanut fysiikan, matikan, terveystiedon ja biologian läksyjen kimpussa, mutta nyt päätin ottaa pienen tauon ja avata koneen! Tän postauksen tekemisen jälkeen ahertaminen jatkuu nettitehtävien sun muiden merkeissä, huh. Koeviikon tosiaankin huomaa lähestyvän! Oon jättänyt pari asiaa nyt vähän viimetippaan ja nyt se kostautuu, mutta omapa on vikani, nyt vaan niskasta kiinni ja nenä kiinni kirjaan :-D Onneksi oon sellanen ihminen, joka tykää opiskella, ottaa selvää asioista ja tehdä töitä menestyksen eteen haha!

Tämä viikko onkin siis viiminen kokonainen viikko ennen sitä kuuluisaa koeviikkoa, aika on mennyt niin hujauksessa että! Toivottavasti toinen jakso menisi yhtä nopeasti kuin tämä, sillä lokakuun lopulla päästään sitten vihdoin juhlimaan munkin synttäreitä! :-D Voi että kun mä odotan jo loka-marraskuun vaihdetta ja lunta ja talvivaatteita, äääh oonko ainoa?

6 kommenttia:

 1. missä lukiossa sä oot?

  VastaaPoista
 2. Alotin nyt syksyllä lukion ja pelkäsin ja stressasin ihan kamalasti ekaa koeviikkoa. :D ihan turhaan kuitenki pelkäsin ja stressasin, koska oon pitkin jaksoa lukenu aina historian kappaleita ja muutenki tehny töitä ihan kiitettävästi tunneilla. :D kerkesin jo miettiä ennen koeviikkoa, että onkohan tää lukio mulle oikea paikka, mut onneks en luovuttanu! :D

  Noi housut on muuten tosi ihanat! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toi on niin totta että kunhan jaksaa tehdä tasasesti töitä koko jakson ajan, niin ei se koeviikko edes oo sitten niin paha! :-) Ja kiitos paljon x)

   Poista
 3. Sun blogi on super ihana! Upeen valosia kuvia :)! Ja ihanat housut, mistä noi on :)?

  http://iinaemiliasd.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-) Housut ostin viime keväänä Intersportista, mutta noi on siis Reebokin juoksupöksyt :-)

   Poista