maanantai 1. syyskuuta 2014

AAMURUTIINIT


Moikka moii! Päätin kuvata viikonloppuna tällasen nopsan videon mun aamurutiineista kouluaamuina. Ei sen videon kuvaaminen kyllä ollutkaan ihan niin nopsakkaa, nimittäin videopätkiä tuli 58 ja tunteja kului kokonaisuudessaan tähän kaksi tai kolme :-D Muta minkäs sille tekee, kun haluaa videon olevan paras mahdollinen! Toivottavasti tyykkääte tästä! Aattelin myös tehdä samankaltasen videon mun iltarutiineista koulu- ja mahdollisesti myös viikonloppuilloilta, saa vaan nähdä koska saan sellasen aikaseksi! x)
Mulla on taas muutamia kivoja (ainakin mun mielestä) videoaiheita päässä pyörimässä, mutta ihan kaikkia videoita en tänne blogiin välttämättä aina jaa, joten jos mun videot miellyttää teitä niin kannttaa ehkä mielummin tilata mun YouTube kanava x) Hehe, pikku mainostus mutta ihan oikeesti, en tiiä jos ihan ihan kaikkia videoita tänne blogiin tosiaan laitan.

Huomenna tuun varmastikkin päivittelemään kuulumisia kännykänkuvien kera, joten palaillaan pian! Moiksuu :-)

8 kommenttia:

  1. ihan sairaan hyvä video!! :o lisää tämmösiä, näki että on nähty vaivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hurjan paljon! Ihana kuulla että pidit :-)

      Poista
  2. Harvoin kommentoin mihinkään mut nyt täytyy kyl sanoa et aivan ihana video!! Osaat kuvata ja tehä videoi ihan älyttömän hyvin! Jatka samaan malliin ihanuus<3

    VastaaPoista
  3. ihana video :) iltarutiinia odotellessa ;)

    VastaaPoista
  4. Heii mitä huulipunaa laitoit? Näytti tosi kivan väriseltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen Wild Rose Lipstick sävy 13 :-) Tää on aivan ihanaa! x!

      Poista