tiistai 24. kesäkuuta 2014

BOYFRIEND TAG

Moikka taas pitkästä aikaa! Oon tällä hetkellä Helsingissä Eetun luona ja päätin nyt vihdoin julkasta tän pari viikkoa sitten tehdyn Boyfriend tag- videon tänne blogin puolellekkin! Jälleen kerran video on ehtinyt pyöriä jo muutaman päivän youtubessa ennen blogia, sillä mulla oli jälleen pari muuta toteutettavaa postausta ennen tätä videota :-) Edelleen saa ehdotella ideoita ja aiheita videoihin, toteuttaisin mielelläni vaikka jotain haasteita kavereiden kanssa yms!

Juhannuksen vietin siis  Eetun mökillä ja siitä postausta puhelinkuvien kera sitten myöhemmkn tällä viikolla kun kotiudun. Toivottavasti teidän juhannus meni hyvin ja kolea sää ei päässyt ihan hirveesti ketään häiritsemään! Tää päivän ollaan täällä Helsingissä vietetty shoppailun parissa ja jos olisitte kiinnostuneita ostosten esittelystä (viedo vai kuvat?) niin laittakaa siitä vaan kommenttia tulemaan niin pääsen sitten mahdollisesti sellasta alottelemaan! Ei mulla nyt muuta kun että hyvät päivän jatkot ja palaillaan taas myöhemmin :-)

13 kommenttia:

  1. ootte ihana pari, kaikkea hyvää teille :) ihana video ja ois kiva saada ostosten esittelyä kuvin ja videon kanssa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, ihana kommentti ♥x) Ja sellasta tulossa! :-)

      Poista
  2. Tosi kiva video :) ja joo ostospostausta!!

    VastaaPoista
  3. Oi ihana video! Ootte tosi söpö pari!<3 Ja ostosvideo ois kiva :)

    VastaaPoista
  4. Aivan super ihana video, ootte nii söpöjä yhessä!!:) Kaikkee hyvää teille! Ostosten esittely videolla ois kiva:)

    VastaaPoista
  5. Olipas söpö video! :) sai hymyn huulille!

    http://miukunen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Harrastaako eetu siis säbää vai jääkiekkoo vai molempia? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä hän harrastaa vaan säbää silleen "kunnolla" ja lätkää käy pelailemassa talvisin kavereiden kanssa vaan :-)

      Poista
  7. Olisi niin kiva kuullo vaikka videon muodossa kuinka teidän suhde oikein sai alkunsa ja miten se eteni:) ihana video!

    VastaaPoista