tiistai 17. kesäkuuta 2014

STRIPED

IMG_9798
IMG_9802
Moi taas! Tää päivä alko tuttuun tapaan aamulla kaheksalta kun toinen mun hoidettavista lapsista saapu meille. Tytöt oli melkeen koko päivän ulkona kavereiden kanssa, kun taas mä kulutin aikaani siivoten, tehden ruokaa, nurmikkoa leikaten ja katsoen Breaking Badia! Oon jäänyt koukkuun tohonkin sarjaan :-D Mulla on niin paha taipumus aina koukuttua täysin kaikkiin sarjoihin mitä ikinä alan seuraamaan hehee.
Päivä meni yllättävän nopeesti ja iltapäivällä suuntasin keskustaan Riinan kanssa! Kierreltiin pari tuntia Hansan kahviloissa jutskaillen kuulumisia, sekä suunnitellen ens torstaita x) Mulle tarttu mukaan Zarasta toi ihana raidallinen t-paita. Oon ihan täysin hurahtanut raitapaitoihin! Niin rentoja, yksinkertasia mutta silti kivannäköisiä
Uus ihana paita pääsi näihinkin kuviin mukaan, mulle tulee aina kauhee into päästä kuvailemaan jos ostan jotain, vaikka se olis joku ihan pikku juttu vaan x) Nyt kello alkaakin olla jo sen verran että varaan vielä nopeesti junaliput mulle ja mun ihanalle matkaseuralle torstaiksi ja sitten onkin aika mennä pesemään meikit ja syventyä jälleen kerran lempparisarjan pariin, hyvää yötä!

IMG_9823
IMG_9818
IMG_9840

3 kommenttia:

  1. Sun kuvat on tosi kivoja, näit on niin kiva kattella ku kaikki kuvat on jollai tavalla vähän erilaisia ! :)

    Janina Lisa k

    VastaaPoista
  2. oot ihan älyttömän kaunis ja upeita kuvia täällä blogissa! :)

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista