sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

NÅDENDAL

k
IMG_9774
Heips! Mua instagramissa seuraavat saivatkin hetki sitten vähän esimakua ja tietoa mun tän päiväsestä tekemisestä ja nyt otsikon perusteella varmaan loputkin teistä arvaavat missäs mä päivääni vietin! Eli siis ihanassa aurinkoisesssa Naantalissa Käytiin iltapäivällä moikkaamassa Eetun ja mun isosiskon kanssa meidän mummia, hän asuu siis Naantalissa. Siitä sitten keksittiin lähteä vähäksi aikaa rantaan kävelemään ja kuvailemaan x) Miten joku paikka voikaan olla noin kaunis, oikea kesäkaupunki! Ei siellä kyllä kovin kauaa pystynyt maisemia ihastella, koska tuuli oli tooosi kylmä ja kova.
Nyt kun siskolla on auto, pitäs mun mielestä ehdottomasti tehdä enemmän tällasia pikkureissuja just esim Naantaliin, missä ei niin kauheesti muuten käydä viereilemassa. Oon viimeks ollut tuolla rannassa varmaan yli 4 vuotta sitten, siitä on aivan liian pitkä aika! Täytyy korjata tämä tilanne, haha :-D

Ei mulla ollutkaan nyt sen kummoisempaa höpistävää, ajattelin vaan tulla kertomaan miten mun sunnuntaipäivä on mennyt ja jakamaan nämä muutamat kuvat! Enjoy.

IMG_9756
IMG_9744
IMG_9775
IMG_9734
IMG_9737
IMG_9561
IMG_9602
IMG_9542
IMG_9738
IMG_9535
IMG_9699
IMG_9527
y
IMG_9529
Ups... Näitä kuvia tulikin nyt aikamoinen määrä :-D En vaan millään raaskinut karsia näitä enempää, kun kaikissa kuvissa on jotain niin ihanaa ja iloista! Toivottavasti ei haittaa x) Moido!

8 kommenttia:

 1. Kuka sun kuvat susta ottaa yleensä tänne blogiin? Joku kaveri tai siskot vai otatko ihan ite :)? Ja osaatko kuvata kameralla ihan sillee "oikein", vai käytätkö automaattia vai sillee :D? Ja sul on ihana blogi <3!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tai kaverit, yhtäpaljon varmaan kummatkin :-) Siskot on jo vähän kyllästyneitä mun asujen sun muiden kuvailemiseen, haha :-D
   Ja käytän usein automaattia, vaikka osaisin kyllä käyttää tota kameraa jotenkuten "oikeinkin". Kiitos paljon x)♥

   Poista
 2. Sulla on tosi kiva blogi ja mä rakastan sun tyyliä ! :) ois kiva jos tekisitte eetun kans jonkun cute couple tyylisen videon ku ootte nii sulonen pari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia sulle! :-) ja voisin laittaa harkintaan, jonkinlaista yhteistä videota meiltä on tulossa ihan lähiaikoina! x)

   Poista
 3. Sun blogi on ehdottomasti mun lemppari blogi! Postaukset on ihanan värikkäitä ja iloisia ja videotkin on ihania niinkuin säkin! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa kuulla! Kiitos paljon ihanasta kommentista ♥ :-)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Oot kyllä super nätti :)

  VastaaPoista