keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

HOLAAA

Heii! Eilen tuli kauhee himo postata jotain ja erityisesti tehdä se postaus videon muodossa! Aihetta miettiessäni tajusin että mullahan on kasa ihania juttja mitä voisin teille näyttää ja vinkkailla, joten tänään siis luvassa Huhtikuun Lempparit :-)
Jälleen pienten editoimisongelmien ja netin takkuilun kautta sain ton videon YouTubeen ja tänne blogiin, jeii! Mun on aivan pakko hankkia joku toinen videonmuokkausohjelma... Toi Windowsin elokuvatyökalu on vaan niin hankala ajoittain.

Oon aina super innoissani kun pääsen tekemään videoita, oon myös oppinut mun mielesä olemaan paljon rennompi kameran edessä! Toivottavasti tekin tykkäätte näistä, hehe :-) Mutta eipä sen enempää höpinöitä! Kannattaa muuten vaihtaa videon laatu HD:ksi!


Mutta mä lähden tästä pian vapun viettoon muutaman ihanan tystyn kanssa. Meikit ja hiukset on laitettu ja vielä vaatteiden päättäminen on edessä, iiks x) Mutt mä toivotan teille omasta puolestani aivan mahtavaa vappua! Muistakaa olla kunnolla :'D

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla! Aattelin jäädä seurailemaan :)) Millä kameralla kuvailet?
    http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanaa! ♥ Kamerana mulla toimii Canon eos 600d :-)

      Poista
  2. Ihana video! Ja ootan innolla postausta tosta hoitsikasta :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon x) Jep, saa nähdä miten toimii!

      Poista
  3. sairaan kiva video taas :) oot tosi ihana ja luonnollinen tossa! Keep it up ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Ihanaa kuulla että välittyy sellanen aito kuva! ♥ :-)

      Poista
  4. Oli tosi kiva video, tykkäsin.<3 Mutta mua kiinnostais tietää et miten sä sait värjättyä tolla aineella sun kulmat, kun kaverin kans yhdessä yritettiin just tuol kyseiselt tuotteel värjätä meidän kulmia, ja meille kävi sit silleen et ne kaikki lähti saman tien pois kun käytiin siit värjäämisestä parin tunnin päästä suihkussa.. =D Niin ois tosi jees, jos voisit kertoo tarkemmin sen käytöstä! Ja mulla on ollut tosiaan toi Garnierin noi oranssit purkit (siis hoitoaine ja shamppoo) käytössä pelkästään ns. tehohoitona. Eli oon joka toinen kuukaus reilu viikon ajan käyttänyt noi aineet joka päivä mun hiuksiin. Ja mä oon dikannu ihan sikana, sillä mun hiuksissa oon huomannu törkeen hyvän parannuksen! Siis mun on tosi vaikee selittää, mut ne oranssit purkit on tosi hyvät, tai paremminkin niitten aineet siel purkkien sisäl. XD

    http://camillajosefiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. oot kehittyny kyl näis videoissa tosi paljon!! :) Ihanan aito ja pirtsakka!

    VastaaPoista