lauantai 3. toukokuuta 2014

MY SKINCARE

IMG_8304
Heippa kaikille ja hyvää viikonloppua! Mä päätin tänään että toteutan tälläsen ihonhoitopostauksen, koska mun iho on näitä tuotteita käyttämällä parantunut hurjasti ja tahtoisin jakaa nämä teillekkin!
Tietysti jokasella on erilainen iho, joka reagoi eri tavoin pihdistusaineisiin joten nämä ei kaikille tietystikkään ole se nappivaihtoehto.
Mun oma iho on melko kuiva, varsinkin talvisaikaan, ja mulle tulee aika helposti epäpuhtauksia. Mulle sopii periaatteessa vaan tietynlaiset tuotteet esim. erityisesti Lumenen tuotteiden kanssa mun iho pääsee hetkessä tosi huonoon kuntoon, kun taas yllä olevia käyttämällä asia on aivan päin vastoin!

Oon testaillu muutamia apteeksita osettuja ihonhoitotuotteita ja nämä Dermosilin putsarit ja rasvat oon huomannut toimiviksi, eivätkä ne oo onneksi myöskään ihonhoitotuotteiden kalleimmasta päästä :-) Suosittelen siis lämpimästi! Kaikki noi Dermosilin tuotteet on tilattu jostain (?), joten niitä ei kai apteekin hyllyiltä ikäväkyllä välttämättä saa. Mutta eiköhän aloteta! :-)

IMG_8313
Suihkussa käydessäni putsaan meikit pois tällä Dermosilin puhdistusvaahdolla. Joskun ennen tämän tuotteen käyttöä poistan kuitenkin suurimman osa meikeistä ihan perusrasvalla, ettei tämä tuhlaannu. Meikkiä ei jää iholle juuri lainkaan ja iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta!

IMG_8317
Dermosilin kasvovettä levitän kasvoille vanulapulla enimpien meikkien puhdistamisen ja suihkun jälkeen. Tämä tuote ei jätä ihoa ollenkaan niin kuvaksi, verrattuna mun aijempiin kokeiltaviin kasvovesiin! Kasvovedellä saa myös helposti pyyhittyä silmien alle jääneet mustat raidat ripsarista.

IMG_8327
Viimeisenä Dermosilin kasvorasva. Pieni määrä tätä levittyy laajalle alueelle, joten rasvapurkin pieni koko ei haittaa. Tämä kosteuttaa ihoa just täydellisesti ja imeytyy nopeasti.
Kaikki nämä Dermosilin tuotteet on hajusteettomia, mikä on mun mielestä todellakin vaan plussaa! Eli senkin puolesta suosittelen lämpimästi :-)

IMG_8331
Viimeisenä laitan pienen tipan tätä Tea tree oilia mahdollisten näppyjen päälle. Niinku jotekut saattaa muistaa, kehuin tän tuotteen maasta taivaisiin tässä postauksessa. Ja voisin yhä ylistää tätä ja tän toimivuutta x)
Tämä öljy siis kuivattaa näpyt kuin näpyt muutaman käyttökerran jälkeen. Mahtava tuote, ei voi muuta sanoa! Hinta oli tosiaan jotain kymmenen euron luokkaa ja näitä löytyy The Body Shopin hyllyiltä.

IMG_8310
Mä myös kuorin mun kasvot 2-3 kertaa viikossa. Siihe hommaan oon todennut tämän kuorinta-aineen olevan juuri täydellinen mun omalle iholle.
Tästäkin oon kertonut jossain aijemmassa postauksessa ja edelleen voisin mainita, että mun iho ei aluksi tykännyt tästä kuorinnasta yhtään ja meni vaan huonompaan kuntoon. Nyt voin kuitenkin onnekseni käyttää tätä huoletta ja saada lopputuloksena pehmeän ihon! Eli lämpimästi suosittelen myös tätä :-)

Kertokaahan mitä piditte tälläsesta postauksesta! :-) Muistelisin että multa on joskus pyydelty ihonhoitojuttujen esittelyä joten tässä sellanen nyt olisi!
Onko teillä jotain vakkarituotteita ihonhoidossa? Olisi mahtava kuulla ja päästä kokeilemaan uusia jutskia x)

7 kommenttia:

 1. Dermosilin tuotteita voi tilata ihan dermosilin nettisivuilta https://www.dermoshop.com/fi/, tykkään ite kans tosi paljon dermosilin tuotteista !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan joo! Sieltäpä noi onkin varmaan tilattu :-D Ja samaa mieltä!

   Poista
 2. https://www.dermoshop.com/fi/ tuolta sivulta pystyy tilamaan dermosil tuotteita. Ite tykkään kanssa niistä tosi paljon eikä oo todellakaan mitään kauheen kalliitakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiks tehä tälläsen samanlaisen sun hiustujuista? :)

   Poista
  2. Voisin tehdä kyllä jos sellanen kiinnostaa! :-)

   Poista
 3. sulla on niin mahtava blogi! :) Oot kaunis ja sun postaukset on huolella tehtyjä :) jatka samaan malliin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia tosi paljon! :-) ihanaa kuulla että tykkäät <3

   Poista