tiistai 7. tammikuuta 2014

RANDOM PICS

IMG_6420
IMG_6426
Huhhuh... Eka koulupäivä loman jälkeen ohi ja nyt sitten viimeistään ainaki ite tajusin miten sekasin se unirytmi onkaan! Tähän on kyllä saatava muutos sillä tän päivän opiskelusta ei tahtonut tulla oikeen mitään kun keskitty vaan siihen hereillä olemiseen :D Onko jollain muulla teistä tätä samaa vikaa näin loman jälkeen?

Kotimatkalla päätin että nythän ei sitten nukuta iltapäivällä jotta saatais tätä rytmiä vähän fiksattua, mutta miten kävikään ja kukas nukahtikaan pariksi tunniksi viiden ja seitsemän välillä? Nyt sitten kirjottelen täällä pirteänä ja pakoilen odottavia kolujuttuja... en oo päässy ihan tähän opiskelun makuun vielä, koskakohan se aika koittaa :D?

IMG_5924
Alotin kattomaan ihan hyvältä vaikuttavaa leffaa kunnes sitten tosiaan nukahdin, elän jotenki edelleen ihan loma tunnelmissa ja kattelen leffoja, vaikka muut jutskat oottais pöydällä vuoroaan, hupsis..

IMG_6416
Sain joululahjaks tälläsen kirjan, mistä oon aivan super kiinnostunut vaikka en ookkaan mikään erityinen kirjojen ystävä muuten. Mun piti alottaa tän lukeminen tossa lomalla mutta se jäikin sitten vähän, niin jospa nyt alkaisin lukemaan tätä iltasin kännykän selaamisen sijasta? Saa nähdä :D

IMG_6421
IMG_6418
Mutta nyt höpöttelyt sikseen, oonki kirjotellut tähän vähän normaalia enemmän juttuja. Ja tää postaus onki ollut nyt aikalailla tästä unirytmistä selittämistä joten jätänpä suosiolla tän tekstin nyt tähän! Hyvää loppuviikkoa mun puolesta kaikille ♥

6 kommenttia:

  1. aivan ihania kuvia! ja mikä leffa?:)

    VastaaPoista
  2. miten ihmeessä saat näin hyvä laatuisia ja valosia kuvia? ikkunat kiinni ja tälläseen kaamos aikaan?:o mut hienoja on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. säädin kamersta kirkkautta vähän lisää ja muokkaamalla vaan valosammaks, kiiitos! :)

      Poista
  3. tosi ihana postaus :) sellanen kysymys, että mistä saat inspiraation nähin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) ja ööm en oikeen tiiä :D millon mistäkin, tumblrista varmaan suurimmaks osaks :)

      Poista