sunnuntai 12. tammikuuta 2014

WKND

IMG_6590
IMG_6589
Helloo :) Nyt olisi luvassa vähän sekalaisia kuvia tältä viikonlopulta (meni muuten ihan älyttömän nopeesti!) kun olin mun poikaystävän luona tuolla Keski-Suomessa päin. Olin ihan onnessani ku sinne oli satanu lunta ja oli pakkasta, mut vielä ihanempaa oli huomata että sama juttu oli päässyt käymään tänne Turkuunkin, aah♥

Tulin tänään jo siinä viiden kuuden aikoihin kotiin juhlimaan mun pikkusiskon synttäreitä vieraiden kanssa ja nyt onki sitte maha täynnä kakkua ja toi viiminen nälkäpeli tossa vieressä odottaa että pääsen sitä lukemaan!
Mä en ikinä oikeestaan "hullaannu" mistään kirjoista tai leffoista mutta Nälkäpeli on kyllä sellanen minkä kirjat luen hetkessä ja leffat katon ja tuun kattomaan vielä monet monet kerrat! Ne on vaan niin hyviä!

IMG_6575
IMG_6559
IMG_6563
IMG_6550
IMG_6551
IMG_6565
Mutta siis mun viikonloppuun kuuui pitkään nukkumista, rentoilua, leffojen kattomista, syömistä ja tietenki poikaystävän ihana seura x) Nyt vaan taas "innolla" uuteen kouluviikkoon ja opiskelun pariin, jeii... Onneks treenit alkaa huomenna tälleen muutaman viikon jälkeen ♥ Heippaaa!

9 kommenttia:

 1. I-H-A-N sairaan hienoja kuvii ! oot muutenki tosi kiva bloggaaja ! tykkään sun blogista hirmusesti ! :)

  VastaaPoista
 2. aivan super ihania kuvia :) kerro jotain enemmän tosta eetusta ;)

  VastaaPoista
 3. harrastatko vielä tanssia ja mimmosilla tunneilla käyt siellä? ihana blogi, you rock!! x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo harrastan funkylla ja show tanssia enimmäkseen :) kiitos paljon!♥

   Poista
 4. Millä oot viimesimmän kuvan muokannut? :)

  VastaaPoista