tiistai 21. tammikuuta 2014

NEWBIES

Ciao! Tänään tää postaus meneekin mun uusimpien ja viimisimpien ALE- löytöjen tarkastelussa! En oo pitkään aikaan tehny tällästa, paitsi sen videon vähän aikaa sitten, joten nyt sitten ostoksia pitkästä aikaa kuvien muodossa :) Kertokaa mitä tykkäätte mun löydöistä ja mikä on lempparinne x)

1
Tällsta poolopaitaa on jo muutamat kerrat Zarassa vilkassu, muttei oo tullu ostettua jostain syystä. Nyt sitten Zaran viimeisimmissä aleissa tartuin tähän ja kiikutin kassalle! Loooove!

IMG_6722
IMG_6727
Toinen uutukainen on tää jo eilisellä videolla näkynyt paita, jälleen Zarasta! Mulla tuppaa olemaan pieni ongelma..     Nimittäin ostan aina t-paitoja talvella kun on jäätävän kylmä, vaikka niistä lämpimistä neuleista mulla on tälläkin hetkellä pulaa.. hupsis x)

2
T-paidoilla jatketaan. Tämäkin Zarasta! Oon katellu tätäkin jo aikasemmin mut lompakko ei oo antanut ihan myöden. Nyt sitten 3,95e hintaan kotiutin tämänkin ihanuuden ♥

IMG_6738
Oon varmaan ikuinen sormusten rakastaja ja vois sanoa että oon aikas addiktoitunu sormuksiin x) Ginassa olikin sitte vielä koruja alessa ja tälläset lähti mukaan lisäämään mun sormusten kirjoa. Tossa on siis kaks sormusta, jos kuvasta ei nää x)

IMG_6732
IMG_6736
Mun ripsari vetelee tällä hetkellä viimesiään ja päätin että kokeilen näitä GT:n ripsareita! Ostin noita nyt kaksin kappalein halvan hinnan takia, ja aattelin et voisin tehä vaikka viikonloppuna näistä sellasen testin/arvostelun! Ainakin noissa on molemmissa ihan hyvännäkönen harjas, toivottavasti lopputuloksesta tulee myös näyttävä!

3
Viimisenä tää mun jo jokin aikaa (reilu viikko) sitte ostama laukku! Mulla hajos 2 laukkua samaan aikaan ja sen jälkeen alkokin uuden laukun ankara metsästys! Löysin tän ihan sattumalta ja hintakaan ei ollu paha :) Tykkään tosta kyllä ihan tosi paljon, tosi tilava ja sellanen "tukeva" että on kiva kantaa ja käyttää!

10 kommenttia:

  1. oot kyllä vaan niin kaunis... <3 ja ihania ostoksia :)

    VastaaPoista
  2. kivoja ostoksia! eniten tykkään tosta laukusta :)

    VastaaPoista
  3. Joo tee noista ripsareista joku arvostelu, ois kiva tietää onko ginan ripsarit ostamisen arvosia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep! Itekki ootan innolla millasta jälkeä noista oikeen tulee :D

      Poista
  4. Ihania löytöjä!! Mun lemppareita on tuo harmaa t-paita ja laukku :) mistä oot muuten tuon laukun ostanut kun ei lue tekstissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thaanks :) aaa hupsista.. laukku on siis zarasta!

      Poista
  5. oot ihana! ja kerro noista ripsareista sitten :)

    VastaaPoista