keskiviikko 22. tammikuuta 2014

KESKIVIIKKO

IMG_6752
IMG_6757
IMG_6753
Heissan! Tänään on ollu aivan ihana päivä ainakin tähän asti! Koulussa mentiin välkälle tyttöjen kanssa ottamaan kuvia vaikka vähän pelleilyks se kuitenki lopulta meni x) Pääsin jo yheltä jonka jälkeen käväsin h&m:mällä kattomassa yhtä neuletta bussia odotellessa ja nyt oon suunnilleen kotiin saapumisesta asti ottanut ja muokannut kuvia ja selannut weheartit! Oon taas innostunut käyttämään sitä ja ihailemaan niitä kuvia!

IMG_6826
IMG_6829
cats
Väsäsin tollasen ihanan värikkään vitamiinipommin välipalaks ja sen voimalla valmistaudin nyt lukemaan yhteiskuntaopin koetta varten! Oon alottanu vamistautumaan ens viikon koeviikkoa varten kerranki tarpeeks ajoissa, sillä tosta yhteiskuntaopistakin on enää 2 kappaletta opiskelematta! Pakko sanoa että oon aika ylpeä itetäni etten jättänyt näitä juttuja viime tippaan!

Ps! Olkaa huomenna valppaina, nimittäin tiedossa on jotain aikas kivaa ylläriä x)

8 kommenttia:

 1. voitko linkata sun weheartin? kirjottaako sun sisko enää blogia?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://weheartit.com/kiakatriina < Siinä :) ja ei kirjota enään!

   Poista
 2. Kun alotit sammydressin kanssa yhteistyön ja sait aluksi sen 20 dollarin summan niin miten teit ensin lisäsit tuon "bannerin" ja miten sen jälkeen valitsit vaatteet ja olivatko ne siis täysin ilmaisia? :) voitko kertoa olen juuri aloittanut yhteistyön? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se mun saama laukku ja toimitus oli täysin ilmasta ja se eka 20 dollarin summa annettiin sellaselle rajatulle sivustolle, et ei pääse kai heti käyttämään sitä ihan mihin ikinä haluis! :( Ja ton bannerin/mainoksen lisäsin heti sen jälkeen ku he otti muhun yhteyttä! :)

   Poista
 3. oikeesti haluisin niiiiin tutustuu suhun mut en uskalla.. oot mun kaa samas koulus ja sille, mut pyöritään iha eri porukois ni en sit tiiä olisko se jotenki awkwaaard.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei, älä tollasii mieti! :) tutustumaan vaa!

   Poista