maanantai 3. marraskuuta 2014

OUR SATURDAY

Moikka! Eetu palasi matkoiltaan reilu viikko sitten ja viime viikonlopun vietinkin sitten piiitkästä aikaa mun rakkaan kanssa! Meistä on pyydelty yhteisiä postauksia ja videoita, joten päätin Lauantina kuvauttaa teille miltä meijän normaali viikonloppupäivä näyttää :-)
Toi päivä osottautui loppuen lopuksi aika tapahtumarikkaaksi, vaikka videon alussa mietiskelin jo mahdetaanko me keksiä mitään tekemistä, hah! Toivottavasti pidätte tästä videosta, vaikka mitään erikoista me ei tosiaan tehtykkään.

Nyt oon vaan makoillut sängyllä parisen tuntia kynttilöiden valossa, katsoen Vamppyyripäiväkijojen ekaa tuottaria. Oon kattonut tosta sarjasta jo useammankin tuotantokauden aikasemmin, mutta päätin alottaa katsomisen alusta sillä uusia jaksoja on nyt ilmestynyt Netflixiin ja en muista enää kunnolla mihin mun katsominen jäi! Toi on kyllä niin super koukuttava sarja x)

16 kommenttia:

 1. Mistä tuo ihana takki on?

  VastaaPoista
 2. Voitko tehä jonkun urheilu videon semmosen mis kerrot miten urheilet?
  Sä oot aina ihanan pirtee nois sin videoissas:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin! Kiitos ja tosi hyvä idea! :-)

   Poista
 3. Hei millä muokkaat sun videoita? :)

  VastaaPoista
 4. Harrastatko tanssia? Jos harrastat niin mitä lajia? :-)

  VastaaPoista
 5. Ootko leikannu sun latvat ihan tasasiks? Nimittäin haluaisin tommoset mutta en tiedä miten leikata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon! Ja leikkasin vaan saksilla suoraan :D en osaa sen enempää ohjastaa :/

   Poista
 6. Olisko sulla vinkkiä miten aloittaa videoiden teko? Sun videot on kyllä niin hyviä ja oot nii ihanan pirtee niissä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite vaan alotin sen enmpää miettimättä :D! Aloin vaan puhumaan kameralle ja thats it x) kyllä se siitä sit luonnistuu!

   Poista
 7. tää on varmaan tosi outo kommentti ja liittyy ihan eri videoon, mutta siis kommentoin nyt tähän! siis katoin yhessä toisessa blogissa videopostausta ni jostain syystä ku sen jälkeen tulee ne suositellut videot ni ajauduin vaa kattoo jotain sun vastaukset vol. 3 videoo ja vaikutat vaa jotenki niin super herttaselta et oli pakko tulla kertomaan se! olit niin sulonen siinä et vaik mä oon sua useemman vuoden vanhempi ni jotenki pystyin samaistuu suhun. you go girl! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo ihana kommentti! Kiitos tosi paljon! <3

   Poista
 8. tykkään sun videoista älyttömästi, mutta ärsyttää ku teet samoja ilmeitä ja päänheilutuksia ja käsillä heilutteluja ku Aspyn.... Älä jooko kopioi... oo oma ittes <3 ne ilmeet yms tuskin on se suosion salaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ees tiiä kuka on Aspyn? :D joten ei, en kopioi/matki tai mitä ikinä nyt luuletkaan... :)

   Poista