lauantai 11. lokakuuta 2014

BANAANIPANNARIT ♥

IMG_5587
IMG_5590
Moikka moi kaikille! Tänään päivittelen tätä blogia vähän myöhäsempään ajankohtaan (kello 23:30) sillä oon koko päivän vaan maannut kuumeisena sängyssä, mutta nyt särkylääkkeen voimalla päätin ottaa itteäni niskasta kiinni ja tulla tekemään teille tän postauksen!

Eli siis, mä päätin alottaa mun YouTube kanavalla tällasen "sajran", nimeltään Reseptilauantai! Eli siis, joka lauanti mun YT- kanavalle tulee jonkinlainen kokkailuvideo, nyt aluksi aattelin jatkaa tätä 7 viikon ajan ja jos innostusta riittää niin jatkan pidemmällekkin! Eli siis erilaisia terveellisiä väli-, aamu- ja iltapaloja, sekä helppoja lounasreseptejä ainakin luvassa. Mulla on jo nyt sata ideaa mitä kaikkea voisin kokkailla ja videoida! Oon niin innoissani, sillä ainakin ite rakastan kattoa kaikkia kokkailuvideoita ja tietenkin tehdä niitä itsekkin :-) Toivottavasti te ja YouTuben väki tykkäätte myös! Tuun varmasti jakamaan nää videot jatkossa myös täällä blogin puolellakin, en välttämättä omista kokonaista postausta mutta linkin ainakin! Joten jos innostuitte tästä niin stay tuned on Saturdays! ;-)



Tarvitset (6 kpl):

2 banaania 
4 kananmunaa 
n. 1/2 tl kanelia, leivinjauhetta & vanilijauutetta 
rypsiöljyä paistamiseen 
  Mansikoita, banaania, mustikoita, vadelmia... päälle! 

PS// Oon pahoillani tän viikon laiskasta postailutahdista ja jo toisesta videosta samalla viikolla (ja vielä peräkkäisinä postauksina) ! Huomenna ajattelin kuitenkin tulla tänne päivittelemään kunnolla kuulumisia, kuukausikatsausken ja puhelinkuvien kera! :-)

5 kommenttia:

  1. just samat aineet kun bethany motan uusimmassa videossa, kenties vähän hakenu mallia ;)

    VastaaPoista
  2. Jep oot aivan oikeessa! :-D Oon tehnyt tällasen videon aikasemminkin, johon en ollut kuitenkaan yhtään tyytyväinen, joten Bethanyn video innosti mut kokeilemaan nyt uudemman kerran x)

    VastaaPoista
  3. Ois kiva jos lopussa, alussa ,kuvauksessa tai postauksessa olis siihen tarvittavat aineet ja määrät ni vois sitte helposti kattoa ku itekki kokeilee :)
    Mutta tosikiva video ja tykkään tosi paljon sun blogista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan joo, kiitos vinkistä! Lisäsin molempiin nyt noi määrät :-) Kiitos paljon sulle!

      Poista
  4. Täytyy kyl sanoa et sun videot on useimmiten tosi upeesti kuvattu ja tehty! Oot nähny niihin oikeesti vaivaa ja niissä on ainakin musta tosi ihana tunnelma! Jatka samaan malliin<3

    VastaaPoista