perjantai 15. elokuuta 2014

LOVELY FRIEND OF MINE

image
image
image
Tässä muutaman päivän myöhässä tulevia kuvia, nimittäin nämä otokset on napattu jo maanantaina! Viimisen kesäloman ilta meni mun ihana ystävän Empun kanssa ruuan, ympäriinsä ajelun ja kuvien ottamisen merkeissä! Meijän aikataulut ei ikinä kohtaa, jonka takia nähdään toosi harvoin, siksi meijän yhteiset hetket on mulle niin tärkeitä! Mikä oliskaan ollu siis parempaa kun nauttia viimisestä kesäloman päivästä Emilian kanssa? x)
Käytiin ensin Fontanassa syömässä iiihanat herkut, mansikkajuustokakku ja omenamuffini. Namss vesi herahtaa kielelle vaan ajatellessakin! Sitten ajeltiin vaan ympäriinsä ja päädyttiin tonne Kakskerran sillan alle kuvailemaan! Tykkään tosta kuvauspaikkana toosi paljon, tollasia ei nimittäin paljon täällä Turussa tai ainakaan mun asuinpaikan lähellä oo. Toivottavasti tekin tykkäätte näistä otoksista ja meijän ilonen fiilis välittyy teille kuvien kautta! :-)

image
image
image
Mulla ei oo oikeestaan muuta merkittävää kerrottavaa. Eka kouluviikko on nyt takana päin ja mä ainakin oon sitä mieltä että on kiva taas päästä opiskelun ja arjen pariin! :-D Ihanaa nähdä viime vuodelta tuttuja kasvoja joita ei kesälomalla tullut nähtyä, ja tietenkin uusiakin! Rakasta tätä tunnetta, joka koulun alussa aina valtaa mielen! Saa vaan nähdä kuinka kauan tää kouluinnostus tulee sitten kestämään :-D En oo kyllä varmaan tätä täällä blogin puolella aijemmin maininnut, mutta mä tosiaan tykkään lukea kokeisiin ja rakastan oppia uusia asioita! Sellanen hassu fakta musta x)

image
image
image

4 kommenttia:

 1. Luetko yleensä kokeisiin edellisenä iltana vaan, vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan kauhee stressaaja, enkä millään pysty jättää kokeisiin lukemista vikaan iltaan vaikka välillä haluaisinkin ottaa vähän rennommim kokeisiin lukemisen kanssa. Eli alotan usein sillee 3-4 päivää ailasemmin + teen koko jakson ajan tasasesti töitä tulevia kokeita varten! :-)

   Poista
 2. milläs ajelitte ;)

  VastaaPoista