keskiviikko 27. elokuuta 2014

JUST DO IT

IMG_9962
Moikka! Mun piti tänään julkasta teille tänään mun aikasemmin luonnoksiin tallennettu postaus, mutta tän päivän sattuma ja siitä kertominen pääseekin nyt etusijalle ! Mä nimittäin lekkasin mun hiukset takaisin olkapäille ulottuviksi, ja toteutin mun jo pitkään pitkään harkitun "haaveen". Tai voikohan tota haaveeks kutsua :-D Oon vaan kasvattanut noin vuoden mun hiuksia ja toivonut että ne kasvais nopeesti, mutta kuitenkin salaa oon halunnut pätkästä hiukset jälleen tohon olkapäille. Tänään siis päätin tehdä tämän, mutta arvatkaapas missä? Koulun vessassa ekalla välkällä ja aivan itsekseni, tangle teezerin ja kokoontaittuvien minisaksien avulla :-D Ups... Mutta oon sairaan tyytyväinen ja ilonen tästä! En muistanutkaan miten ihanat lyhyet hiukset on ?! Jeiii, hyvä minä x) Tai itseasiassa kiitos kuuluu ihanalle Annalle, jonka inspiroimana mä päätin nää hiukset napsasta kerralla lyhyiksi!

IMG_9965
IMG_9964
Tähän liittyy siis postauksen otsikko Just Do It. Mä tajusin tän "suuren" päätöksen jälkeen, että aina pitäis tehdä kaikki heti, eikä jäädä odottelemaan seuraavia päiviä. Jos päättää jotain ja pitää omaa ajatustaan hyvänä, tee se! Tietenkin jos ajatus on aivan hullu, voisi ehkä miettiä kaks kertaa ennenkun menee tekemään mitään tyhmää. Mutta arkiset asiat, joista ei koidu mitään haittaa itselle tai muille, tulisi mun mielestä toteuttaa heti, siitä saa niiiin hyvän mielen kun voittaa pelkonsa ja tekee jotain mistä on aina haaveillut! Oon ollut niiin ilonen ja innoissani koko loppupäivän, vaikka kyse mun kohdalla olikin vaan hiuksista! Eli jos teillä on jotain haaveita tai mietteitä asioista, joita ootte aina halunneet tehdä tai kokeilla, älkää epäröikö päivä toisensa jälkeen vaan päättäkää ottaa itseänne niskasta kiinni ja suunnata nokka kohti omia unelmia ja tavotteita, JUST DO IT!

IMG_9963

8 kommenttia:

 1. ihana huivi sulla! mist toi on? aivan ihana!!! oon ettiny tollasta samanlaista ties kuin kauan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itekki ihan superisti! Se on viime talvelta, Zarasta! Toivottavasti löydät jonkunlaisen ihanan huivin itselles myös :-)

   Poista
 2. Mihin päin muutitte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viitsi täällä netissä tarkalleen kertoa, mutta vaan pari kilsaa kauemmas edellisestä :-)

   Poista
 3. tää tuli tavallaan aika hyvään saumaan, kun oon miettinyt uskallanko lähestyä yhtä poikaa. :-D sai ajattelemaan,että mitä mä siinä voin menettää jos teen sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana asenne, pidä toi! Oon aivan samaa mieltä ;-)

   Poista
 4. Aiva täydelliset housut😍 mistä oot ostanu ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllää ihanat x) Ostin viime vuonna Abercrombielta, mutta Zarastakin saa tosi kivoja :-)

   Poista