tiistai 26. elokuuta 2014

CURRENT FAVSPari viikkoa on tullut tosiaan postattua vähän harvempaan tahtiin ja videoitakaan ei oo tullu taas vähään aikaan! Mikä oliskaan siis parempi tapa päivittää niin blogia kuin YouTubeakin päiväntasalle, kuin kertoa teille videon muodossa mun muutamista uusista lemppareista! Oon kesälomalla ja sen jälkeen innostunut aivan uusista asioista, joista jotkut tuli mulle vähän jopa puuntakaa. Esimerkisksi huulipuna mun huulilla... Oon aina luullut että koko meikki ei sovi mulle sitten yhtään, saatika tollanen tummemmanpunanen sävy! Haha :-D Hassua miten yhtäkkiä huomaakaan itsensä mitä odottamattomampien asioiden keskeltä! Onko samaistujia?

IMG_9959
IMG_9960
IMG_9946
IMG_9954
Seuraava postaus on kirjoitettu jo valmiiksi luonnoksiin, ihanaa päästä taas tähän entiseen postausrytmiin! Pyrin varmaan täst edes aina raapustelemaan yhden tai kaksi postausta aina viikonloppuna valmiiksi seuraavalle kiireiselle kouluviikolle, että on taas yksi asia vähemmän to do- listalla! :-) Nyt alkaa kuitenkin  äidinkielen mielipidekirjotuksen työstäminen! Huomiseen!

8 kommenttia:

 1. oi ihana video! <3 millä/miten muuten muokkaat noi videoitten alotusnäkymät, siis toi mikä näkyy ennenkun laittaa videon päälle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mulla ainakin tulee niiden youtuben ehdottamien "kuvien" alapuolelle sellanen "valitse oma kuva" palkki! En muista pitääkö se vaihtaa asetuksista niin, että oman kuvan voi ladata, mutta googlaa vaikka! :-)

   Poista
 2. anteeksi en jaksa katsoa melkein 12 minuutin videotasi, joten mistä tuo huulipuna, milloin &paljon maksoi :-) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokokselta, joskus heinäkuussa ja makso 9,90e :-) Toi on siis Lumenen Wild Rose Natural huulipuna, sävyssä 03 Sheer!

   Poista
 3. Mistä ostit tuon hoitoaineen ja paljonko maksoi? :)

  VastaaPoista
 4. ihana toi pullo tai toi muki mikä onkaa :D mä oon ain halunnu tommosen ku oon kans niin huono juomaa tarpeeks ni mistä oot ostanu ja paljonko makso? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikö?! :-) Se on Clas Ohlsonilta ja n.7e muistaakseni, noita on myös eri väreissä jos pinkki ei miellytä silmää x)

   Poista