perjantai 11. heinäkuuta 2014

WATERMELON FOR BREAKFAST

cats
Aaah, tää aamu alko niin hyvin että nyt on varmasti hyvä mieli koko loppu päivän. Nukuttiin Eetun kanssa pitkään ja venytettiin aamupalan syöntiä kahteentoista asti. Kuvat ja ostikko kertookin jo oikeestaan kaiken mun aamiaisesta eli mä tosiaan ahmaisin puolikkaan vesimelonin aamupalaksi ja oli kyllä niin superhyväää x) Oon aina halunnut ostaa itelleni kokonaisen vesimelonin ja syödä sitä suoraan lusikalla ja nyt pääsin sen vihdosta viimein toteuttamaan! Oonkohan mä vähän outo haha :-D

IMG_0551
IMG_0537
Aamiaisen jälkeen matka jatku tohon läheiselle, kävelymatkan päässä olevalle rannalle josta lähdettiin kyllä aika pian... Eetun piti lähteä jälleen töihin, enkä mä jaksanut jäädä sinne yksinäni makoilemaan. En muutenkaan tykkää kauheesti ottaa aurinkoa rannalla hiekan ja hiekkapölyn takia, makoilen paljon mielummin kotipihassa, vaikka rannassa saisikin nauttia meriveden tuoksusta ja vilposesta tuulesta.

Tällaset pikakuulumiset tänään. Huomenna tulee varmaan taas jonkinnäköistä postausta ja ens viikoksi aattelin kuvata vähän videoita teille, eli antakaahan ehdotuksia! Ite oon aatellut tehä jatko-osaa tälle postaukselle videon muodossa. Miltä kuulostais? :-)

IMG_0568
IMG_0574

13 kommenttia:

  1. oi ihana aamupala, nams! ♥ ihania kuvia myöskin! :') itekkin tykkään enemmän kotipihalla makoilusta!

    VastaaPoista
  2. Ois tosikiva kun tekisit sen postauksen susta ja eetusta ja miten tutustuitte siellä kielimatkalla ja miten teiän juttu alkoi tms. ? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sellanen on tulossa, en vaan tiiä miten toteutan sen... Videolla vai tekstillä? Ja Eetun kanssa vai ilman jos tule videoo? :-)

      Poista
    2. VIDEOLLA!! ja eetun kanssa olis tosikiva :-)

      Poista
  3. Heippa!
    Anteeks tää tulee nyt vähän tyhmästi vaan tänne johonkin postaukseen, mutta toivon että huomaat tän :D
    Löysin sun blogin ja sun videos vasta tänään ja oon aivan rakastunu. Oot ihanan aito ja ilonen ja rakastan kattella sun videoita kuin myös lukea blogia :) joten iso kiitos!!! ♥

    Mutta mulla oli myös kysymys... Esittelit Kesäkuun suosikit -videolla Nivean rasvaa, jolla lähinnä jalkojas rasvailet, niin siittä kysyisin että haiseeko/ tuoksuuko se jollekkin vai onko hajutonta? :) Iso kiitos jos vastaat ja kivaa kesäloman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ensinnäkin, aivan älyttömän paljon kiitoksia sulle, ihanasti sanottu! ♥ Ihanaa että sulle on välittynyt tollanen kuva! :-)
      Ja vastauksena sun kysymykseen, siinä rasvassa on sellanen melko mieto tuoksu, en osaa kuvailla mille se tuoksuu, mutta ei ainakaan pahalle haha! x)

      Poista
  4. sul on aivan mielettömän hyvä blogi ! ihmettelen lukija määrääs, ansaitsisit paljo paljo enemmän :o miten oot saanu tohon oikeelle laitettua noi tollaset "pallot" mistä pääseen kaikkialle niiku esim. sun youtube kanavaan ja sellai :)? kiitti jos vastaat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, ihanan piristävä kommentti! x) Ja creditit noista annan täysin > www.koodikielella.blogspot.com - blogille! Eli kannataa mennä sieltä kattomaan :-)

      Poista
  5. Heii oot ihan super kaunis ja sul on tosi hyvä tyyli! Ja niist videoista ni ois tosi kiva jos tekisitte Eetun kaa videoo, ootte niiiiiin söpöjä:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon sulle! ♥ :-) Ja joo me yritetään saada jonkin näköstä videota aikaseks x)

      Poista
  6. Mistä toi sun paita on ostettu? :O ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon saanut sen yhteistyön kautta Choiesilta! Täällä suora linkki tohon > http://kiasblogjustgowithit.blogspot.fi/2014/07/flowers.html?m=1

      Poista