sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

MY DAY

Moikka! Tässä teille varmaankin ensimmäistä kertaa mun blogihistoriassa ihan kunnollinen my day! Tätä oonkin saanut latailla koko eilisen yön (15h...) vähän heikomman nettiyhteyden takia, mutta nyt sain sen vihdoin tänne! :-)
Mä pidin kovasti tän videon kuvaamisesta ja voisinkin alkaa tekemään näitä vähän useamminkin jos te vaan yhtään tykkäsitte tällasesta videosta! Vielä ois tuloillaan yksi video Eetun kanssa kunhan pääsen kotiin editoimaan ja lataamaan sen. Kertokaa mitä tykkäsitte tästä ja tahtoisitteko mahdollisesti useemminkin tällasia! x)

12 kommenttia:

  1. Hyvä video :) oot ihanan positiivinen täs :)

    VastaaPoista
  2. Todella hyvä ekaksi my dayksi! Tykkäsin, joten odotan innolla seuraavia!:)

    VastaaPoista
  3. Ois niiiiin mahtavaa jos tekisit toisenkin my day! Pidin kovasti! :)

    VastaaPoista
  4. Löysin sun blogin ihan vasta äskettäin ja oon super ilonen että löysinkin,tää on jotenkin vaan niin ihana! Kuvat on tosi nättejä ja selkeitä, ulkoasu on ihanan simppeli plus sun videot on ihan mahtavia! Ihmisenä vaikutat myös tosi mukavalta ja aidolta,tää blogi on täyttä rakkautta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi muuta sanoa kun että wau, kiitos aivan superisti! Sait kyllä hymyn huulille x) <3

      Poista
  5. Aivan älyttömän ihana video, ylivoimaisesti paras sun kaikista tähänastisista!! :) Vaikutatte niin onnellisilta yhdessä ja oot niin luonnollinen kokoajan, ehdottomasti näitä lisää!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos sulle tosi paljon! Ihanaa kuulla että tykkäät :-) <3

      Poista
  6. Tykkään tosipaljon sun videoista ja tää oli munkin lemppari!
    Olis kiva joku "tyylini/pukautumiseni kulmakivet"postaus. Sulla on niin inspiroiva tyyli. :)

    VastaaPoista
  7. Tosi ihana video ja ootte nii söpöjä! :3 :) ehkä vähä outo kysymys seuraavaks, mut asuuko Eetu omassa kämpässä siellä Helsingissä vai miten? :D ja ootteko saman ikäsiä? :)

    VastaaPoista