maanantai 21. heinäkuuta 2014

LATELY

Moikkaaaa kaikki! Kesäloma, se tekee ihmeitä motivaatiolle bloggaamista kohtaan. Luulis että mitä kivemmat ilmat, sitä enemmän ispiraatiota toteuttaa erilaisia postauksia. Mutta todellisuudessa (ainakin mun kohdalla) mitä kuumempi on, sitä helpommin se kamera jää hyllylle pölyttymään! Mulle on nyt sattunut juurikin tällä tavalla ja sen takia oon tänään liikkeellä muutamien puhelinkuvien kanssa :-)
En oo ees tehnyt oikeestaan mitään mainittavan arvosta, nähnyt paria kaveria, ollut lastenvahtina ja ottanut aurinkoa. Nyt niiden kuvien kimppuun!

4
1 Ekassa kuvassa naminami aamupalaa, vesimelonista on tullut mulle jonkinnäkönen pakkomielle tässä kuluneiden viikkojen aikana... Hehe :-D 3 Eetu osti mulle, minkäs muunkaan kun The Fault In Our Stars'in ja oon nyt lueskellut sitä pari päivää. En tahtois ahmasta kaikkia sivuja kerralla, toi on niin hyvä kirja että tahdon vaan nautiskella sen lukemisesta! Does that make any sense? :-D

2
1,2 Parit uudet arskat ovat löytäneet tiensä mun luokse ja oon täysin rakastunut noihin! 3 Vimpassa kuvassa näättekin mun uuden tatuoinnin x) Okei, toi on vasta permanent tussilla tehty piirros mun ranteeseen, mutta ton tyyppisen oisin syksyllä hankkimassa! Miltä näyttää teidän silmään? :-)

1
1 Vesi ilmapallo sotaan lähdössä parin tuttavperheen työtön ja pikkusiskon kanssa! Oli kyllä kivaa, kun kaikki vettä täynnä olevat pallot tähdättiin mua kohti :-D 2 Nautiskeltiin ihana Milandan kanssa Ben&Jerry's jädeä, pääsin taas pitkästä aikaa nauttimaan tosta herkusta, nams x)

3
1,2,3 Pari asukuvaa, jotka ovat esiintyneet mun instagramissa aikasemmin. Säät ovat taas vaihdelleet aika paljon ihan vaan viikonkin sisällä! Yhtenä päivänä pitkät housut ja toisena vaan topilla ja hameella tuli jo kuuma! Huhhuh tätä Suomen säätä on kyllä vaikea ymmärtää :-D Miksei se aurinko vois aina vaan paahtaa tänne meillekkin?

6
1,2,3 Oon jo tooosi kauan luonnostellut postausta musta ja Eetusta mutta en vaan saa aikaseks mitään järkevää! Ääh, miten tää voi olla näin vaikeeta? Siinä näättekin vähän meijän yhteisiä kuvia, kyllä se postauskin meistä vielä on tulossa....Aikanaan :-D
5
1 Oon käyttänyt hurjasti huulipunaa viimeaikoina ja tykkään erityisesti tosta vähän oranssihtavasta väristä huulilla x) 3 Viiminen kuva on itseasiassa tältä päivältä, kun käytiin iskän kanssa lounaalla Denniksessä! Päätin viime kertasesta pettymyksestä huolimatta ottaa ton kana ceacar salaatin ja nyt täytyy kyllä kehua tota! Paljon parempaa kun sillon viimeksi!

7
1 Ehdottomasti yks kauneimmista auringonlaskuista mitä oon nähnyt! Aivan upea jos multa kysytään! 3 Viimisessä kuvassa voitte nähdä jotain ehkä vähän epämäärästä? Mä nimittäin oon yrittänyt kuvata teille videota pitkästä aikaa. Kuvasin saman videon kaks kertaa, kahtena eri päivänä, enkä siltikään oo tyytyväinen. Kaikki tossa videossa häiritsi mua, joten se päätyikin roskakoriin vaikka olisin niiiin paljon tahtonut saada tänne taas videota...Höh!

8
1 Ostin Sokokselta elämäni ensimmäisen Aussie tuotteen, nimittäin ton hoitsikan! Taidan jättää ton ylistämisen tältä osaa sikseen, sillä kaikki Aussien tuotteita kokeilleet varmasti tietävät mistä puhun? MAGIC!! Mun hiukset on pehmeemmät kuin koskaan Oon myös ikävöinyt hurjasti viime kesän kielimatkaa ja kaikkia ihmisiä sieltä... Selannyt kuvat tuhannet kerrat läpi ja vaan muistellut niitä, varmasti mun elämän onnellisimpia ja iloisimpia aikoja!

12 kommenttia:

  1. Toi kirja on tosi hyvä, mä ahmin sen tosin yhessä päivässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot oikeessa! Haha niin munkin tekis vaan mieli lukea tota koko ajan x)

      Poista
  2. Tosi kivoja kuvia, piti äkkii mennä napauttaa itseni sun seuraajaksi instassa ;D

    VastaaPoista
  3. kivoja kuvii :--) ja toi "tatska" näytti tosi kivalta, sopis sulle hyvin :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten toi tummempi huulipuna/kiilto sopiikaan sulle, tossa ekan kokkaasin kuvassa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on lumenen huulipunaa, yks mun lemppareista itseasiassa! :-) Kiitos!

      Poista
  5. ihanan näkönen toi sun tuleva tatuointi :) onks sillä jotain tiettyä merkitystä tai mitä se sulle kuvaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja joo siinä on toi infinity merkki, josta tykkään ihan vaan merkkinä, mut koska halusin tohon jonkun kunnon tarkotuksen, niin siinä on lapsen (mun) sivuprofiili sitten vielä :-)

      Poista
  6. Tuo sun permanent-tussilla tehty "luonnos" sun tulevasta tatuoinnista näyttää siltä että olisit koittanut piirtää infinity-merkkiä mutta ääriviivat on menny jotenkin "pieleen", ei siis millään pahalla! Onko sen tarkoitus näyttää siltä ja jos on niin miksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis ihan tarkotuksella on :-) ja se ääriviiva on mun sivuprofiili ja koska mun äiti on suunnitellut ton tatskan niin sekin antaa tolle vähän suuremman arvon :-)

      Poista