keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

KESÄKUUN LEMPPARIT

IMG_0229
IMG_0230
Moikka! Tänään oon jälleen mun viimeaikaisten lempituotteiden parissa. Eli kyseessä siis kuluneen kesäkuun lemppareita, tällä kertaa postaukseen pääsi mukaan ekaa kertaa myös pari vaatekappaletta! Näitä ei oo nyt ihan kauheesti, mutta aattelin silti jakaa nämä muutamat tuotteet teidän kanssa, ettei ens kuussa oo sitten niiin montaa :-) Mä tykkään henkilökohtasesti näistä postaukista hurjasti, joten jos teillä on vastaavia lepmpparit- postauksia, niin linkatkaa ihmeessä, olis kiva päästä lueskelemaan! Mutta nyt alotetaan!

IMG_0298
1 Dermosilin kynsilakka, josta oon käyttänyt erityisesti tota glitterlakkaa! Oon lisännyt sitä ylensä ainoastaan nimettömien kynsiin tuomaan vähän jotain ekstraa! Oon tykännyt tosta hirveesti ja lakan saa helposti pois kynsilakanpostoaineella, kun taas aijemmin toisissa lakoissa glitterin postaminen on ollut oikeen kunnon operaatio! :-D
2 Oon käyttänyt siis tässä kuussa hurjasti erivärisiä kynsilakkoja. Lilaa, pinkkiä, neon-värejä, burgudya, mutta erityisesti oon tykkännyt punasesta! Toi Lorealin lakka on aivan mahtavaa, mutta se on jo niin lopussa että oon lisännyt Ginan punasta lakkaa vielä siihen päälle. Lorealin lakka on sävyssä 403, Femme Fatale.

IMG_0299
1 Aloin kesäkuun aikana käyttämään mun huulissa vihdoin jotain muutakin, kuin iänikäisiä Babylipsejä! Tämä Gosh:in huulikiilto on aivan ihanaa mun mielestä, se antaa sellaisen ihanan oranssihtavan sävyn huulille. Sävy on 0082.   
2 Sitten ainakin mulle ihan uus juttu, nimittäin Maybellinen dream touch blush. Eli siis toi on sellasta voidemaista poskipunaa, jota mä ainakin itse laitan poskille ensin muutaman pilkun, jonka jälkeen häivytän sen poskille tasaisesti. Tykkään tosta ihan superpaljon ja vaikka väri onkin tosi pinkki, niin hävyttämällä tarpeeksi se näyttää ihanalta ja luonnolliselta poskilla! Tätä käyttämällä oon saanut vähän vaihtelua aijempiin poskipuniin!

IMG_0302
1 Mun jalat on aivan superkuivat aina ympäri vuoden, etenkin polvista. Nyt kesäloman alkaessa oon taas havahtunut rasvaamaan mun jalkoja ja tää Nivean ihanan täyteläinen ja paksu rasva on saanut mun kuivaakin kuivemmista polvista vihdoin pehmeät! 
2 Ja toinen Dermosilin tuote tän kuun lemppareissa on tällänen kasvonaamio. Tota levitetään kasvojen t-alueelle ja annetaan vaikuttaa 15-20min, jonka jälkeen se on kuivunut kasvoille kalvoksi jonka saa sitten helposti kuorittua pois. Oon käyttänyt tota ja yhtä toista kuorintavoidetta vuorotellen ja lopputuloksena ihanan pehemä iho! Suosittelen tätä todella lämpimästi :-)

IMG_0242
Sitten näihin vaatelemppareihin. Eli ekana tällanen H&M:män pörröinen neule. Toi on ihanan lämmin ja näyttääkin kaikenlisäksi kivalta. Ostin ton jo talvella, mutta nyt kesällä se on päässyt taas käyttöön näillä viileillä säillä. Oon koittanut vältellä takkia mahdollisimman paljon, vaikka välillä onkin ollut tosi viileetä, jolloin tää pörröneule on ollut taydellinen vaihtoehto!

IMG_0291
Sitten mun rakkauspaidan vuoro (täältä). Tää onkin näkynyt kesäkuussa useamman kerran mun postauksissa, mutta oon vaan niin rakastunut tähän! Oon käyttänyt tota Choiesilta saatua paitaa enemmän kuin mitään muuta vaatetta mun vaatekaapista, toi on vaan niin helppo yhdistää erilaisin vaatteisiin ja sopii niin juhlallisempaan kuin rennompaankin asuun. Harkinnassa oliskin tilata tollanen samanlainen, mutta vaaleanpunaisessa värissä!

hi
Viimeinen lempparijuttu on vähän erilanen, sillä se liittyy mun hiuksiin. Eli oon nyt koko kesäkuun ajan vältellyt suuresti lämpökäsittelyä ja oon onnistunut siinä täydellisesti! Eli en oo kertaakaan suoristanut, kihartanut, kuivannut hiustenkuivaajalla tms. mun hiuksia. Sen sijaan oon aina hiustenpesun jälkeen laittanut kosteat hiukset kiinni tieyllä tavalla (en osaa selittää yksinkertaisesti) ja tuloksena on tällaiset kiharat/lainehtivat hiukset. Tykkään muutenkin tollasista rennoista kiharoista enemmän kuin piikkisuorista, joten täydellinen vaihtoehto mulle! x)

20 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Ois kiva nähä esim. videolla toi tapa miten teet noista hiuksista tollaset lainehtivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Mä ajattelinkin että voisin koittaa kuvata sellasen!

      Poista
  2. Millä lailla saa tommossia kiharoit :--) selitä ees jotenkin :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siiis :-D Ensin jaan hiuksen kahteen tai neljään osaan, sitten kieputan niitä "rullalle" ja laitan pinneillä kiinni pään päälle, hahah en vaan osaa selittää! Mutta teen luultavasti videon aiheesta :-)

      Poista
  3. Voisitko tehdä postauksen tai videon siitä miten saat hiukset tollee laineille? :) Näyttää tosi kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo melko varmasti, nyt kun niin moni kyselee ja on kiinnostunut! x)

      Poista
  4. Voitko tehdä videon miten saa tollaset kiharat ilman lämpökäsittelyä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sellasta tulossa kunhan saan kuvattua :-)

      Poista
  5. Voitko tehä hiustenhoitopostauksen? Siis et kerrot kaikkee miten hoidat niitä ja miten syöt jne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tehnyt jo sellasen, missä näytän mun hiustenhoitotuotteita mutta voisin kyllä tehä uuden videon missä näytän oikeen kunnolla niiden käyttämisen :-)

      Poista
  6. Oi noi hiukset!! Voisitko näyttää jonku videon yhteydessä miten laitat ne kiinni että niistä tulee kiharat? :)

    VastaaPoista
  7. Ois kiva jos voisit tehdä jonkun postauksen tms. Noista kiharoista että miten saat ne aikaseks koska noi näyttää superkivoilta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja luultavasti tollasta postausta tulossa jossain vaiheessa :-)

      Poista
  8. aaa mä rakastuin tohon choiesin paitaan, mäki haluun!♥♥ ja muaki kiinnostais video miten teet noi kiharat!
    http://inkaintiaani.blogspot.fi/2014/06/kesakuun-lempparit.html tässä vielä linkki mun postaukseen, jos haluut käydä kurkkaamassa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan sitä myös hihi, niin ihana paita x) Ja sellasta luvassa ihan piakkoin. Kiitos linkistä, käyn kurkkaamassa! :-)

      Poista
  9. upeet hiukset! mikä kamera sulla on ja mitä putkii käytät? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Mulla on Canonin eos 600d ja pääasiassa käytän tota Canonin 50mm objektiivia!

      Poista
  10. ihania lemppareita ! :) ois kiva saada tietää miten teet noi kiharat, sopii sulle todella hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Noora :-)♥ sellasta videota tulossa varmaankin huomenna!

      Poista