perjantai 4. heinäkuuta 2014

DIY - CONVERSE BACK TO WHITE

Moikka! Oon melkeen kokonaan unohtanut jukasta tän postauksen, jonka muutama päivää sitten tallensin luonnoksiin valmiiksi. Eli alku viikosta sain siis vihdoin aikaseksi puhdistaa mun likaset ja kuluneet converset! Ei kyllä uskois että noi on vaan vuoden vanhat ja jo nyt tollasessa kunnossa... :-D
Mutta mä siis päätin kaiken maailman valkasuaineiden jälkeen hankkia pullon kloriittia ja laittaa conssit siihen likomaan! Oon kerran ennen käyttänyt tota kyseistä ainetta housujen värjäämisessä, mutta tällä kertaa mulla ei ollut niinkään tietoa että millanen lopputulos mua odottaa, eli ihan riskillä mentiin!

IMG_0168
IMG_0173
IMG_0169
Tältä mun Converset siis näytti ennen koko operaatiota, hyi, onneks sain noi ees vähän puhtaammiksi! Eli irottin vaan nauhat ja laitoin vatiin likoamaan yön yli. Kaadoin ensin pohjalle vettä, jonka jälkeen lorautin koko kloriittipullon sekaan. Sitten lisäsin vielä vettä, jotta kengät olis kokonaan tossa aineessa.

IMG_0178
IMG_0182
Lopputulos ei ollut ihan yhtä valkoinen kun osasin olettaa, ainoo muutos minkä noissa huomaa kunnolla on nauhat ja noi kenkien muoviset osat. Mulla haalistu noista kengän reunoista toi punanen raita jonkin verran, en sitten tiiä miten sen olis voinut estää mutta ei se kai kauheesti haittaa :-D

Toi "jälkeen" kuva on nyt jotenkin kauheen sumea ja epätarkka, minkä huomasin vasta muokkausvaiheessa enkä jaksanut enää ottaa toista kuvaa. Mutta kai tosta silti joten kuten saa selkoa! Tätä kuvaa katsoessa huomaan kyllä ite, että kyllä se kloriitissa liottaminen kannatti! Tahtoisin vielä saada noita puhdistettua jotenkin, luultavasti jotkin kohat noissa ei kyllä tuu puhtaiksi vaikka kuinka yrittäisin joten taidan tyytyä tähän. Tästä edespäin lupaan kyllä olla tunnollisempi mun conssien puhdistamisessa, on se vaan niin paljon kivempi pitää nyt oikeesti valkosia consseja noiden harmaiden sijaan!

g

11 kommenttia:

  1. mä ainakin vaan suihkutin omiin converseihin sellasta tahranpoistoainetta, annoin vaikuttaa hetken ja laitoin koneeseen x2 ja tuli kuin uudet! :) jos uudestaan kokeilet niin kannattaa testata tuo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos vinkistä, mäpä testaan tota ens kerralla :-)

      Poista
  2. Kiva postaus ja muutenkin ihana blogi! Mun blogissa linkkaa blogisi postaus, jos kiinnostaa. :)
    http://elamaataallapain.blogspot.fi/2014/06/linkkaa-blogisi.html

    VastaaPoista
  3. tää ei nyt liity mitenkää postauksen aiheeseen, mutta sillo ku olit kaliforniassa kielimatkalla, ni paljon ne aktiiviteetit makso tai siis jos halus mennä esim disneylandii ni paljon se makso? ku ite oon miettiny lähtemistä x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riippuu varmasti minkä järjestön kautta meet, mutta ainakin EF:fällä just toi Disneyland oli vissiin jotain vähän päälle 100 dollaria? En nyt muista todellakaan kunnolla, koska en maksanut siummaa itse. Mutta ainakin EF:fän sivuilla kerrotaan noista aktiviteeteista ja niiden hinnoista paremmmin :-)

      Poista
  4. Tohon sun uusimpaan hiusvideoon liittyen, leteillä saa aika kivat kiharat aikaan! Jos haluu vähän löysempää kiharaa niin ihan vaan yks letti yöks päähän. Kahdella letillä saa parempaa kiharaa ja mulla ainakin pysyy ihan ilman lakkaa koko päivän :--) Riippuu toki hiuslaadusta toi kiharoiden pysyvyys, mutta kannattaa ihmeessä kokeilla :--)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon itseasiassa tosi kauan (ennen tätä uutta tekniikkaa) tota tehnytkin :-) Pääsin vaan vähän kyllästymään niihin ainaisiin lettikiharoihin, joten tällä nykysellä tavalla saa vähän vaihtelua! Ja lakkaa en käytäkkään ylensä, ellei oo jotain virallisempaa tapahtumaa luvassa x)

      Poista
  5. Vanishilla saa tosi hyvin puhtaaksi kannattaa testata!:) pistin sinne likoamaan pariksi tunniksi ja sitten hankasin niitä harjalla ja jätin yön yli likoamaan. Aamulla oli valkoset kengät

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanishia oon itseasiassa aikasemmin testaillutkin, en vaan oo hoksannut jättää sitä ainetta kenkiin 15 minuttia kauemmaksi aikaa... Täytyypä muistaa ens kerralla! Kiitos kommentista :-)

      Poista
  6. Mäkin käytän aina tota samaa konstia conssien puhdistamiseen ja oon kyllä todennut sen tosi hyväksi, etenkin kun mulla on taipumus sotkea ne aina ihan järkyttävään kuntoon :-D

    VastaaPoista