torstai 17. heinäkuuta 2014

BOYFRIEND JEANS

IMG_0590
IMG_0610
ll
IMG_0617
IMG_0603
IMG_0593
Moikka! Pidimpä tässä nyt parin päivän tauon blogista, sillä mitään ei oo oikeen tapahtunut! :-D Tulin eilen illalla kotiin Helsingistä ja siellä alkuviikko meni melko rennosti pääosin Netflixin parissa, kun odottelin Eetua töistä! Viime sunnuntaina vietettiin Eetun kanssa meijän vuosipäivää! Käytiin lintsillä, syömässä ravintolassa ja leffassa. En ottanut tolta päivältä mitään kuvamateriaalia blogiin, sillä tahdoin pitää ton päivän täysin meijän kahden keskisenä ja nauttia siitä. Sen verran voisin kuitenki nyt kertoa että lintsillä meni hujauksessa se 4-5 tuntia kun siellä oltiin, Santa Fe:ssä söin parasta ruokaa mitä oon koskaan maistanut ja The Fault In Our Stars itketti mua vielä seuraavana päivänäkin! Eli semmosta :-) Meijän piti kuvata yhdessä videota teille, mutta se siirtyykin nyt vähän myöhemmälle eli luultavasti ensi viikkkon kun meen taas Eetun luokse.

Sitten noihin housuihin, jotka saapuivat mulle viikko sitten! Aaaah, rakkauta ♥ Noi oli ainoot pitkät housut mukana Helsingissä, joten kun viileämpiä päiviä sattui eteen muutaman kerran niin noi pääsi aina käyttöön! Nyt tuntuukin että oon käyttänyt noita koko ajan ja pukenut kaikki erilaiset mahdolliset asuyhdistelmät ton ympärille :-D Oon ettinyt niiiin kauan täydellisiä boyfriendfarkkuja, mutta mitkään ei oo malliltaan sopineet mulle vielä, enne näitä! Rakastuin etenkin noiden tohon vaaleeseen väriin, sillä yksiäkään vaaleita farkkuja en vielä omista! x)

8 kommenttia:

  1. Oi ihanat farkut! Just tollaset sopivan löysät eikä sellaset lörpöt mitä välillä näkee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munki mielestä! Pelkäsin noita ekaa kertaa sovittaessa just tota, että noi tulee näyttämään ihan kauheilta! :-D

      Poista
  2. Voisika tehä vaatekaapin kulmakivet postauksen? Et näyttäisit sellasia sun must have vaatteita vaatekaapista? :) sun tyyli on kadehdittavan ihana! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi kiitos paljon! Ja tosi hyvä idea, kiitos ehdotuksesta, tollasen mä teen x)

      Poista
  3. Mistä noi farkut on? Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin Nellyltä! Kannattaa mennä sieltä tsekkailemaan :-)

      Poista