sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

NO TITLE

IMG_4604
IMG_4600
Helloou! Kesäloman eka viikko mennyt ja musta ei tunnu yhtää kesälomalta. Mielessä pyörii koko ajan olemattomat läksyt ja seuraavan päivän aikanen herätys kouluun? Mitäs tää tällänen on kun pitäis nauttia lomasta ja mä stressaan vieläkin koulusta. Tänäänkin aamulla heräsin kauhistuneena kello yhdeksän kunnes tajusin ettei mulla oo tälle päivälle yhtikäs mitään suunnitelmia :-D Ehkä tää tästä ajan kanssa... Mulle taitaa vaan olla tosi vaikeeta tajuta kouluvuoden jälkeen, että nyt saa vihdoinkin ottaa rennosti ihan luvan kanssa, haha!

IMG_4580
IMG_4577
IMG_4571
IMG_4558
Palasin eilen illalla Eetulta ja mua vastassa postissa oli jo kauan odotettu ihana paita täältä (pruduckt link) En vois olla onnellisempi ton paidan suhteen, juuri yhtä täydellinen kuin kuvassakin x) Mulla on jo nyt tuhat ja sata ideaa minkä kanssa tota käyttäisin, aaah can't wait! Leikkasin myös innoissani vanhoista korkeavyötäröisitä shortsesita vähän mieluisemmat. Noiden muokkaus on vielä hieman kesken, täytyis esim. käydä kapassa ostamassa kloriittia että saisin noista vielä entistä kivemmat ja hapsuttaa lahkeita vielä enemmän!

IMG_4592
IMG_4583

12 kommenttia:

  1. ihana toi sun asus ! ja sul on aivan ihanat hiukset ♥

    http://aurorarebecca.blogspot.be/

    VastaaPoista
  2. oon miettinyt, mitä oot miettiny että toi "your blog is just an unedited version of yourself" tarkottais? ite en oikeen ymmärrä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei itseasiassa oo mun oma keksimä lause, vaan ihan yleine quote kun googlaa :-) Ja en osaa selittää miten sen itse ymmärrän, mutta se tarkottaa siis että "blogisi on muokkaamaton kuva itsestäsi". En sen enempää osaa tosta sanoa, jotenki toi vaan miellyttää mun silmää :-)

      Poista
  3. Mitä tossa lautasella on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäädytettyjä banaaninpaloja tehosekoittimella muussattuna :-D eli itsetehtyä banaanijäätelöä! Sekaan ripautin vielä vähän kanelia ja vanilijauutetta x)

      Poista
  4. Kuinka usein sulla tulee kesän aikana syötyä herkkuja (esim. Jäätelöä)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa muuta kun että tuleehan sitä syötyä jonkin verran enemmän! Ite tykkään kyllä kuumalla säällä enemmän mehujäistä niin sellasta "kunnon" jätskiä ei tuu osteltua sitten niin paljoa :-)

      Poista
  5. Nam! Mitä herkkua tossa on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsetehtyä banaanijäätelöä, tosi paljon terveellisempi vaihtoehto kaupasta ostetulle jätskille, suosittelen! :-)

      Poista