torstai 26. kesäkuuta 2014

JUNE THROUGH iPHONE

Heipsan! Tänään ollaan nyt toistamiseen tällasen "kuukausikatsauksen" parissa. Mä henkilökohtaisesti tykkään tän tyyppisistä postauksista hirmusesti, sillä tuntuu että tällä tavalla pääsen jakamaan teille mun elämää vähän pintaa syvemmältä. Kamera kun ei koko ajan kulje mukana, niin on kiva välillä julkasta ja näyttää teille millasia otoksia mun puhelimen kätköihin on kertynyt!
Kokosin siis kuluneelta kuukaudelta muutamat puhelinkuvat, en taaskaan edes muistanut mitä kaikkea tähän kuukauteen on mahtunut! Tuntuu että kesäkuu on hurahtanut hetkessä, mutta silti tuntuu että päättäreistäkin olis jo ikuisuus aikaa. Osa kuvista onkin näkynyt jo mun instagramissa mutta otin ne silti tähän postaukseen mukaan, sillä kaikki ei mua siellä seuraa :-)
Kuvia kertyi tähän postaukseen (hups) vähän reilut parikymmentä ja tekstiä on myös ihan kiitettävästi,joten nyt pidemmittä puheitta, let's get starteeed!

5
1&2 Nämä kuvat ei itseasiassa ookkaan kesäkuulta, vaan aivan toukokuun lopulta. Oltiin siis perheen kanssa syömässä lemppariravintolassa eli Pippurimyllyssä ♥ Otin ekaa kertaa ton lämpimän kanasalaatin vakkariannoksen sijaan, aattelin että voisin kokeilla kerrankin jotain muuta kuin sitä iänikuista lehtipihviä! Mutta taidampa kuitenkin pysyä siinä lehtipihvissä, toi ei nimittäin ollut ihan mun makuun :-D

7
3 Homemade witaminwater :-D Kokeilin tumblrin inspaamana itsekkin palotella parit mansikat ja kurkun viipaleet kylmään veteen. Pakko kyllä myöntää ettei toi ollut yhtään hassumpaa, vaikka kurkun uittaminen vesilasissa vähän epäilytti aluksi! 
4 Nappasin puhelimeen tällasen vähän behid the scenes tyyppisen kuvan tätä postausta tehdessä, ja julkasin mun instagramiin x)

9
5 Kuvaa siskon ylioppilasjuhlista, huhhuh tostakin on jo melkeen kuukaus aikaa!
6 Instagramissa jo aikasemmin esiintynyt kuva mun ja tyttöjen kanssa tehdystä FroYosta. Tai no tossahan näkyy vasta noi lisukkeet :-D Tosta päivästä erillinen postaus täällä!

1
No words needed. Mä vaan niin rakastan tota asua.
Tämäkin kuva on näkynyt jokin aika sitten instagramissa! Flower crown- postausta tehdessä nappasin myös puhelimeen muutamat kuvat tuo ihanuus päässä x)

12
9 Äitin kanssa kaupugille menossa! Uudet rakkaushousut ja uus rakkauspaita päällä. En malta oottaa että pääsen käyttämään tota vaateyhdistelmää uudelleen x)
10 Pari viikkoa sitten käytiin mun serkun kihlajaississa Hyvinkäällä, aaah noi ruuat, nams! Mun piti tehdä itseasiassa postaus mun asustuksesta tolta päivältä, mutta sade vähän pilasi fiiliksen ja aika ei antanut ihan myöden :-(

13
11 Yksi mun kesän lemppariasuista tähän mennessä! Paita, joka näkyy nyt jo kolmannessa kuvassa peräkkäin (:-D) on täältä!
12 Kokeilin jokusen aikaa sitten tota varmaan jo 3 (?) vuotta vanhaa paitaa isosiskon kaapista. Viimeks toi oli mun päällä varmaan kasilla ja se oli niin iso mulle sillon, että kiinniten sen pinneillä rintsikoihin kiinni xD Tällä kertaa toi pysy päällä ilman ylimääräsiä konsteja :-D

18
13&14Viime torstaina suunnattiin Riinan kanssa Helsingin Nosturiin Cody Simpsonin keikalle! En oo oikeen ennen kuunnelut Codyn musiikkia, enkä ihan tienny mitä odottaa, mutta tykkäsin tosi tosi paljon! Tuntu vähän hassulta vaan kun ihmiset lauloi biisien mukana ja mä vaan istuin ihmetellen :-D Mutta nyt löytyy munkin soittolistoilta Codyn ihanaa musiikkia!

11
15&16&17 Ja edellisestä kuvasta jatkaen, tässä vielä pari otosta itse paikanpäältä. Mulla oli kyllä kamera tuolla mukana, mutta yhtäkään kuvaa en päässyt ottamaan. Tällä kertaa täytyy siis tyytyä näihin rakeisiin puhelinkuviin :-(

14
18Yhteiskuvaa rakkaan kanssa  
19Ja istagramissakin näkynyt selfie, uus paita päällä x) Oon muuten täysin rakastunut punaseen väriin huulissa! Musta on aina tuntunut ettei se oikeen sovi mulle, mutta nyt oon siitä huolimatta alkanut kyseistä väriä käyttämään!

16
20&21 Päädyttiin Eetun vapaapäivän kunniaks keilaamaan! Oli kyllä tosi hauskaa, vaikka huonona häviäjänä mua ärsytti kun on niin huono tossa :-D Eetun tehdessä täyskaatoja mä sain pallon pysymään just ja just radalla... Hahah!

15
22&23 Mulle muodostu jonkilainen pakkomielle ja suuri rakkaus koruja kohtaan Helsingissä ollessa. Oon kyllä aina tykännyt koruista, etenkin sormuksista, mutta nyt mun rakkauden tavoitti kaulakorut! Ja etenkin tollaset kerroksittain menevät korut... Aaah rakkautta

19
24&25 Tämän postauksen päätteeksi vielä pari ihanaa tunnelmallista kuvaa Juhannukselta! Nää jääkin varmaan ainoiks kuviks tänne blogiin mun Juhannuksesta, sillä kunnollista postausta en ehkä sittenkään tuu enää tekemään, vaikka valtavan ihanan Juhannuksen vietinkin! ♥ 

12 kommenttia:

  1. aivan ihanii korui!! mistä noita saa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavassa postauksessa kerron tarkemmin, mutta siis ihan h&m, bikbok ja newyorkerista! :-)

      Poista
  2. sun äidillä on tosi ihanat hiukset! :-) ja muutenkin kiva postaus, ja oot kaunis♥

    VastaaPoista
  3. Voisitko tehä postauksen kaikista sun kännykän sisältämistä selfieistä? :D siis kaikki "rumat" ilmeily kuvat yms mukaan! :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaah joo, ihan super hauska idea! :-DD Voisimpa tehä tollasen ens viikon aikana vaikka! Kiitos hyvästä ehdotuksesta x)

      Poista
  4. Oisin nii halunnu postausta juhannuksesta mut jos et haluu tehdä nii ymmärrän..:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa okeii! Mä kun luulin että ihmisiä en enää kiinnostais sellanen, kun juhannukssta on jo viikko aikaa! Mutta kyllä mä sellasen teen ihan mielelläni, jos löytyy kinnostusta! :-) Hyvä että kommentoit! :-)

      Poista
  5. onko sulla tossa 9. kuvassa dr.martenssit? eli tos kuvas mis oot äitis kanssa :) ja mistä on ja paljon maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mutta ei ole aidot :-D Ostin pari vuotta sitten Lontoon Primarkista, oisko ollu 12 punnalla tai jotain! :-DD

      Poista
  6. Miks sulla on housut auki tos kuvas? mieti vähä oikeesti

    VastaaPoista