sunnuntai 25. toukokuuta 2014

OOTW - KOEVIIKKO

5
Heippa! Tänään on ihan uuden jutun parissa, tällasta ei ookkaan mun blogissa ennen näkynyt, nimittäin viikon asut- postaus! Aattelin että alkaisin tekemään tällasia vähän useemminkin erilaisilla "teemoilla". Tän viikon teemana oli tietysti keskiviikkona alkanut koeviikko. Oon tosi tosi innoissani tästä uudesta jutusta,enkä malta oottaa että pääsen tekemään enemmänkin tällasia postauksia!

Jos joku ei vielä tosta mun kehnosta selityksestä päässyt ihan perille, niin mun ideana on siis koota aina välillä viikon ajan mun asuista kooste ja sitten esitellä se blogissa. En julkase kauheen usein kuvia mun asuista täällä, joten tällanen on mun mielestä kiva keino näyttää vähän sitäkin puolta musta! :-)
Ja jotta tä ei menis ihan tylsäksi, niin tuun toteuttamaan näitä postauksia aina jonkun erikoisemman jutun lähestyessä, jolloin pääsette näkemään arkipukeutumisen lisäksi vähän muutakin. Niinku juuri tänään se erikoisempi juttu on koeviikko :-D
Mutta mennään kattomaan millasia vaatteita mun päälle on tän viikon aikana päässyt!

IMG_0602
IMG_0599
Maanantain asusta mulla olikin jo itse maanantaipäivänä postaus, joten tää onkin jo vanha tuttu :-D Ton neuleen ostin muuten ihan super hyvään hintaan BikBokista! Siellä oli kaikki yläosat -50%, joten mulla kävi tosi hyvä tuuri!
Toi asu oli ehkä hiukan kuuma maanantain hoistavalle säälle, mutta eipähän tullut ainakaan kylmä! Oli kyllä ihanaa lähteä liikenteeseen ilman takkia, pelkkä neule päällä 

IMG_0595
IMG_0589
Tiistaina päätin laittaa pitästä aikaa valkoset farkut! Niiden kanssa yhdistin viime kesällä ostetun vaaleensinisen, niiteillä varustetun t-paidan, sekä ihanan vaaleenpunasen pörröneuleen. Tän päivän värimaailma oli näköjään aikas vaalea :-D En kiinnittänyt tohon niin paljon huomiota vaatteita pukiessa, mutta näyttää mun mielestä ihan kivalta!
Maanantai ja tiistai olivat siis ihan normi koulupäiviä, tollasissa vaatteissa en menis kyllä kokeeseen tuskailemaan, haha x)

IMG_0627
IMG_0636
Keskiviikkona alkoi siis se kuuluisa koeviikko ja starttasin sen perinteisesti juoksuhousuilla! :-D Niiden kanssa heitin perus valkosen t-paidan ja tollasen farkkutrenssin (?) jota en myösään oon päässyt käyttämään viime kesän jälkeen. Kuumuus  pääs kyllä jälleen yllättämään, onneks ton farkkuhommelin alla oli vaan t-paita! Kengät ei mahtunut tähänkään kuvaan mukaan, mutta jalassa mulla oli alemmassa kuvassa näkyvät värikkäät tossut :-)

IMG_0609
IMG_0619
Tässä vaiheessa asujen kuvailua tosiaan tajusin ettei kengät taida näkyä yhdessäkään kuvassa, joten yllä näättekin sitten mun uudet lempparikengät! Niin helpot ja mukavat jalassa & tuovat myös kivasti väriä esim. just tohon mun torstain mustavalkoseen lookkiin :-D
Torstainakaan en vielä malttanut laittaa shortseja päälle, vaan Dr. Denimeillä mentiin edelleen! Hassua, koska ylensä mä oon ihan ekojen joukossa intoilemassa shortsit päällä! Tonakin päivänä asteita oli mitarissa yli 20... Mikä muhun on mennyt? xD

IMG_0646
IMG_0643
IMG_0650
Perjantai ja mä päätin vetästä ihanat, mukavat ja värikkäät shortsit päälle! Vhdoin :-D Päivä olikin sen verran kuuma että oli jo aikakin vähän kevyemmille vaatteille! Jalssa mulla oli glitter converset ja laukkuna mulla muuten toimi koko viikon vaalea kangaskassi, johon saa helposti heitettyä kaiken tarpeellisen!

Tässä tää nyt olis! Mun viikon (arkipäivien) asut. Toivottavasti piditte tällasesta uudenlaisesta ideasta! Mä oon ainakin niin innoissani, niinkun jo tossa alussa sanoin x)
Hyvää loppupäivää kaikille! Enää viikko niin me vietetäänkin jo kesälomaa, aaah

11 kommenttia:

  1. mistä tuo farkkutrenssi on? aivan sairaan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on studio25: sta ostettu! Mutta merkki on Bench :-)

      Poista
  2. Mistä noi värikkäät kengät on? :) ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hups en maininnut sitä tossa vaikka piti! Mutta siis pari vuotta vanhat jo ja sellasesta kaupasta kun Republic, Lontoosta :-) ja kiitos, mä tykkään myös!

      Poista
  3. ihana asu ja olet kaunis :-)♥

    VastaaPoista
  4. Wau mikä postaus! ja vielä enemmän WAU mikä blogi! :) Ihana! Jään ehdottomasti seurailemaan! Vaikutat monessa asiassa hyvin samankaltaiselta ihmiseltä ja sun juttujas ja varsinkin kuvias vois selailla ihan loputtomiin! ♥

    Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä. Kommentteja kun on aina kiva antaa sekä saada, eikö! :)
    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos superpaljon, ihana kommentti! Tosi kiva kuulla että tykkäät x)
      Käyn ehdottomasti kattomassa sunkin blogin :-)

      Poista
  5. mitä asuja, WAU! etenkin tuo pinkki kukkapaita on mun mieleen :))

    http://by-mmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. toi farkkutrenssi on aivan ihana! ♥

    VastaaPoista