sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

MORNINGS ♥

IMG_8845
Hei ja ihanaa aurinkoista sunnuntaita! En oo nyt muutamaan päivään postannut, koska kuvamateriaalia ei vaan oo yksikertasesti kertynyt yhtään.
Perjantaina Eetu tuli tänne Turkuun ja ollaan nyt vietetty tää viikonloppu yhdessä. Perjantai-ilta meni yhden kaverin luona ja eilen  suunnattiin Ikeaan syömään lihapullia, namm ♥ Niiden parhaudesta ei vaan pääse yli, haha :'D
Niinku oon monesti täällä sanonut, niin mä oon ihana valtava aamujen rakastaja ja suurten aamupalojen tekeminen ja kantaminen sänkyyn on todellakin sellasta mitä tykkään tehdä! Tänään päätin paistaa pitkästaikaa lettuja aamupalaksi koko perheelle. Ja nyt on kyllä pakko myöntää, vaikka itse sanonki, että noista tuli kyllä parhaita lettuja mitä oon koskaan ennen ite tehnyt!
Laitan niiden ohjeen tonne alas että tekin siellä pääsette kokeilemaan! :-)

IMG_8827
IMG_8828
IMG_8836
Mulla on tapana laittaa hiukan kardemummaa ja tota vanilijajauhetta kaikkeen, mitä ikinä leivonkaan! Noi mausteet yhdessä antaa niin ihanan maun esim vaikka mustikkamuffinsseihin taikka sitten juurikin noihin lettuihin! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jos yhtään pitää kardemumman mausta ;-)

IMG_8834
IMG_8839
IMG_8841
IMG_8848
Lettujen kanssa syötiin jätsikä ja hedelmiä, nami! Aivan ihana ja super super täyttävä aamun alotus. Mä taidankin tätä reseptiä käyttäen alkaa väsäämään vähän useamapakin aamuna lettuja heh :-)

OHJE
2 kananmunaa
5dl kevytmaitoa
2,5dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
1tl kardemummaa
1rkl sokeria
ripaus vanilijajauhetta
0,5 dl juoksevaa Flora leivontamargariinia

Vatkaa kananmunta rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuvat aineet ja margariini  Ja that's it! Niin helppoa ja hyvää x) Ja tota ohjetta käyttäen sain siis 14 keskikokoista lettua paistettua!

4 kommenttia:

  1. Heippa! Blogisi päätyi linkitä blogisi -postauksen top 10 blogeihin! Onnea!♥ :)
    http://my--lullaby.blogspot.fi/2014/04/linkita-blogisi-postauksen-blogit.html

    VastaaPoista
  2. ihan super ihania kuvia! <3

    VastaaPoista