keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

IN LOVE

IMG_8374
IMG_8377
Heips! Mä oon rakastunut. Rakastunut mun uuteen ihanaan, pehmeään, paksuun ja lämpimään lampaantaljaan joka on nyt vihdoin päässyt somistamaan mun sängynpäätyä. Oon viime syksystä asti haaveillut tollasesta ja aika Ikeassa vierailtaessa oon tollasen perään huokaillut.
Viikonloppuna äiti sitten ilmotti, että meiltä löytyy samantyylinen talja varastosta! Arvatkaahan ketä oli ensimmäisenä siellä penkomassa tavaroita!

Toi on oikeesti maailman lämpimin ja tekis vaan mieli loikoilla tossa ja kuunnella musiikkia iät ja ajat
Lisäks toi näyttää kivalta ja tuo ihanan lisäyksen mun huoneeseen! Mä pidän itse mun sänkyä parhaana juttuna mun huoneessa, ja nyt se on entistä houkuttelevamman näköinen! En voi sanoin kuvailla miten ilonen oon tosta, hihii ♥ Nyt tekee oikeen mielikin pedata sänkyä ahkerasti jotta saa ton ihanuuden esille, haha! :-D

IMG_8378
IMG_8335

8 kommenttia:

  1. Oi ihana!! Saanko kysyy et onko sun sänky 120cm leveä?

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia ;)♥ jos et ole vielä tehnyt niin voisitko tehdä huonepostauksen jossakin vaiheessa?

    VastaaPoista
  3. Vitsit, löysin sun blogin äskettäin ja pakko sanoa että tää on aivan ihana! Hyvälaatusia kuvia ja tykkään sun kirjotustavasta :-) Onko toi toppi noissa kuvissa muuten Accessorizesta? Näyttää samanlaiselta ja oon itse aatellu ostaa semmosen ja oon suurinpiirtein samankokonen kun sä, nii viittisitkö kertoo mitä kokoa toi sun on? Haha jos se tosiaan ees on sieltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusesti! :-) Ja paita on abercrombien ja s- kokoa!

      Poista