sunnuntai 26. tammikuuta 2014

RELAX

IMG_7277
IMG_7282
Hedelmiä aamupalaksi. Aaah oon rakastunut appelsiiniin niin paljon! Ja muutenkin hedelmät aamulla on vaan niin parhautta! Rakastan käyttää kunnolla aikaa viikonloppusin aamupalan tekoon, ku arkisin siihen ei oo aikaa.

IMG_7287
l
Toinen juttu mihin oon nyt talvisaikaan hurahtanut, kaakako. En oo ennen tykänny kaakaosta kauheesti, mutta nyt kylmien ilmojen vallitessa oon juonut sitä lasin jos toisenkin! Ja kaakaoa maistuukin paljon paremmalta mun uudessa ihanassa Ikean keraamisessa mukissa x)

IMG_6235
Videon kuvailua sunnuntai aamuna! Tässä pieni sneak-peak tulevaan videopostaukseen. Jotkut saattaa tästä kuvasta arvata mitä on luvassa? Mutta olipas ihana kuvata videota heti aamusta kauniissa luonnonvalossa x)

Helou! Tossa vähän räpsyjä mun sunnuntaiaamusta! Kello tulee vasta 12 ja oon kerennyt tekemään jo vaikka mitä. Oon viettänyt ihanan rennon ja hitaan aamun ja kerännyt samalla voimia loppupäiväksi, joka kuluu lukiessa tulevaa koeviikkoa varten! Tälläset aamun on niin ihania ♥
Oon pahoillani ettei tekstiä tuu nyt tän enempää, mut nyt alkaa ahkera psykologian opiskelu ja illalla sitte vielä treeneihin x) Adioos

12 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia ja olen itsekin hurahtanut hedelmien raikkaaseen maailmaan, niistä saa niin paljon vitamiineja,että varmasti jaksaa loppupäivän viettää vaikka lukemisen merkeissä. :) Hyvä päivä alkaa hyvästä ja ravitsevasta aamupalasta.

  http://neeeaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. näyttääpä ihanalta aamupalalta ! :)

  VastaaPoista
 3. etkö syö aamuisin mitään muuta kun pelkkiä hedelmiä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nooo, riippuu aamuista. Mutta tona aamuna en syöny muuta :-)

   Poista
 4. toi siun aamupala näyttää niin herkulliselta ♥ kumpa itekki jaksais joskus tollasia väsäillä :D

  http://riikkarawr.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ♥ kyllä siihen sitte innostuu ku alkaa tekemään x)

   Poista
 5. Mitä kaakaoo juot?

  VastaaPoista
 6. Monta lusikkaa sulla on sitä kaakaoo ku se on noin tummaa? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaa 2-3 xD mut toi tummeni kans muokatessa! :)

   Poista