lauantai 25. tammikuuta 2014

GT RIPSARIT

gt
Heipsan kaikki :) Nyt luvassa tää GinaTricon ripsivärien "arvostelu"- postaus, josta jo aikasemmin puhuin! Eli molemmat ripsarit on peräsin GinaTricosta, n. 8e hintaan. Oon käyttänyt noita molempia jo ennen tätä postausta ja todennut ne molemmat ihan hyviks sen kannalta, että ne ei varise ja levii päivän aikana ja lähtee helposti pesemällä! Aamulla mulla on ehkä pienet mustat renkaat jääny silmien ympärille tosta väristä, mutta siitä voin kai syyttää omaa laiskuuttani x)

cats
IMG_7192
Tää tuote tosiaan lupaa tuuheutta ripsiin, mutta jos mä vertaan mun aikasempiin "volume- ripsareihin" niin tää ei kyllä luonut ihan niin hyvää vaikutelmaa kun ne aikasemmat. Väri levitty kuitenki hyvin ja eikä sotkenu kauheesti :) Harjas oli vähän hankalan muotonen, mutta oon kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen!

curl
IMG_7204
Taipuisuutta ripsiin.. Nojaa :D Mulla on kyllä luonnostaan aika taipuisat ripset niin ehkä en huomannut ton vaikutusta sitte sen takii niin hyvin. Mutta tossa oli huomattavasti parempi harjas tohon toiseen verrattuna, erotteli ripset hyin! Omasta mielestä mun ripset näyttää kyl jotenki ohuemmmilta/harvemmilta vaiks laitoinki ripsaria pari ylimäärästä kerrosta.

3
Molemmat ripsarit oli mun mielestä ihan käytettäviä, ei ainakaan menny rahat ihan täysin hukkaan! Molemmat on myös siitä hyviä, ettei tuu paakkuja ja harjas erottelee ripset hyvin, tossa Curl:issa ehkä vähän paremmin. Väri tarttuu molemmista hyvin ja lähtee myös pesussa (esim. jollain ihan perus rasvalla) helposti, niinku alussa sanoinki :)
Eli kyllä voisin ihan suositella näitä jos haluu päästä vähän halvemmalla ku nykyään ne ripsarit tuppaa olemaan aikas kalliita :/ Mitä mieltä te? Näyttääkö lopputulos hyvältä teidän silmään? :)

PS Muistakaa nimesi.fi- korun arvonta täällä!

8 kommenttia:

 1. Kun alotit sammydressin kanssa yhteistyön ja sait aluksi sen 20 dollarin summan niin miten teit ensin lisäsit tuon "bannerin" ja miten sen jälkeen valitsit vaatteet ja olivatko ne siis täysin ilmaisia? :) voitko kertoa olen juuri aloittanut yhteistyön? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se mun saama laukku ja toimitus oli täysin ilmasta ja se eka 20 dollarin summa annettiin sellaselle rajatulle sivustolle, et ei pääse kai heti käyttämään sitä ihan mihin ikinä haluis! :( Ja ton bannerin/mainoksen lisäsin heti sen jälkeen ku he otti muhun yhteyttä! :)

   Poista
 2. Sulla on kauniit silmät!:-) Mutta musta lopputulos näyttää kivalta!:-)

  VastaaPoista
 3. mä ainakin tykkään lopputuloksesta, ja mun mielestä toi volume näyttää kivemmalta c:

  http://riikkarawr.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oi tosi kiva postaus, tykkään tosi paljon lukea tälläsiä !:)
  Muhun noi ei oikein iskenyt, eli en oo ihan ykkösvaihtoehtona ainakaan tän perusteella noita ostamassa :P
  Ois ollu kiva jos oisit vielä ottanut kuvat niistä harjoista:)

  http://rakkauttaaulait.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, ihana kuulla :-) Jep, ehkä sellanen "laatu ripsari" on vähän parempi vaihtoehto :D Oot oikeessa, täytyy lisätä tähän kuvat niistä!

   Poista