sunnuntai 6. tammikuuta 2013

GRAN CANARIA

Moii! Nyt onki sitte ollu vähän pidempi tauko täällä mun blogissa, koska oltiin tosiaan tuolla Gran Canarialla tää viikko! Mietin aika kauan et miten tän postauksen nyt teen, että teenko niinku osissa silleen Day 1, Day2, Day3 jne... mut koska toi meijän loma oli sellanen rentoutumisloma, ettei oikeen tehty mitään erikoista koko viikkona, niin erilliset postaukset joka päivistä olis aikas turhaa :D Nii nyt tulee sit tällänen iso kuvapläjäys, kaikki kuvat samaan postaukseen ja paljon tekstiä! Jos jää jotai kysyttävää niin kysykää! :)

IMG_6085_1 IMG_6082_1 IMG_6049_1 IMG_6068_1 IMG_6058_1
Lähettiin siis perjantai-lauantai yöllä ajamaan Helsinki-Vantaan Lentokentälle josta lähti lento kohti Gran Canariaa. Lento kestää sen 6 tuntia ja se tuntu niin hitaalta ku halus vaan nopeesti päästä matkakohteeseen ja aurinkoon!
Gran Canarian lentokenttä on melkeen toisella puolella saarta kun Puerto Rico, ja matka sinne kesti jotain 40min. Matkalla ihastelin vaan kaikkia palmuja ja sitä luonnon kauneutta!

IMG_6092_1 IMG_6094_1
Meijän hotelli oli semmosen korkeen vuoren päällä ja sieltä oli aivan ihanat näkymät! Ku päästiin meijän 'asuntoon' ja matkalaukut oli heivattu huoneisiin, otin varmaan 100 kuvaa noista palmuista ja tosta hotellista! Oltiin siellä meijän jotellilla joskus vissiin kahen aikaan ja siinä oli loppupäivä sit aikaa ja otettiin vaan aurinkoa ja käytiin syömässä!

IMG_6147_1 IMG_6152_1 IMG_6156_1 IMG_6184_1 IMG_6193_1 IMG_6203_1 IMG_6219_1 IMG_6222_1 IMG_6206_1
Sunnuntaina otettiin koko päivä aurinkoa ja aurinko porotti täydeltä taivaalta, aaah!!♥  En muista tolta päivältä mitään muutaku et maattiin auringossa varmaan 5 tuntia ku kukaan ei malttanu lähtee mihinkää :D
Noissa parissa kuvassa näkyy nyt vähän millanen toi meijän hotelli niinku oli! Se on siis kuudessa tasossa ja noi huoneet on semmosia apartomentos- asuntoja. Portaita tuli kavuttua ihan kivasti ku hissi oli niin hidas ja aina jumissa jossain ettei sitä jaksanu aina ootella :D

IMG_6240_1 IMG_6122_1
IMG_5407_1 IMG_5415_1 IMG_5426_1
Tähän väliin voisin laittaa kuvat noista auringonlaskuista! Ihan mielettömän kauniita! Aurinko laski tuolla silleen yllättävän aikasin ja sen jälkeen pimeniki jo semmosta vauhtia et kaheksan jälkeen oli jo ihan pilkkopimeetä! En nyt muista onko toi viimenen kuva aamulla vai illalla otettu, mut siinä tosiaan näkyy miten ihanasti noi pilvet on eriväirisiä auringon noustessa/laskiessa ♥

IMG_6301_1 IMG_6352_1 IMG_6345_1 IMG_6364_1 IMG_6386_1
IMG_6387_1 IMG_6418_1 IMG_6425_1 IMG_6451_1 IMG_6441_1
Tää oli meijän perheen eka Uus vuosi ulkomailla, tai ylipäätään jossain muualla ku kotona! Käytiin syömässä semmosessa aivan ihanassa Norjalais Englantilaisessa ravinotolassa, missä henkilökunta oli ihan supermukavaa ja ruoka ihanaa!
Ite olin kattomassa noita raketteja meijän parvekkeella, johon ei näkyny ne kaikkein hienoimmat ikäväkyllä, mutta kyllä noikin oli aivan uskomattoman hienoja että! Ja se jylinä ja ääni mikä boista kuulu oli kyllä semmonen mitä en oo koskaan kuullu!:D

1_1 IMG_5204_1 2_1 IMG_5227_1
Käytiin ottamassa Sannin kanssa kuvia tossa meijän hotellin lähistöllä ja tossa taustalla näkyykin vähän  noita maisemia, ei mitenkään erityisen hyvin, mut kuitenkin!
Ainii! En tiiä näkyykö noissa kuvissa, mut mun hiukset meni niin kamalaan kuntoon tuolla! Ne oli koko ajan ihan karheet ja semmoset takkuset ja tahmeet, ihanku niihin olis hierottu jotain rasvaa, hyiii... Odotin varmaan eniten kotiinpääsyltä sitä, et pääsen pesemään hiukset, heh!

IMG_6490_1
IMG_6499_1
IMG_5237_1
IMG_6512_1
IMG_5277_1 IMG_6520_1 IMG_6530_1
IMG_5290_1
IMG_5296_1
Näissä kuvissa mennäänkin nytten jo keskiviikon kohdalla!
Keskiviikko oli meijän ainut tommonen 'retkipäivä'. Lähettiin catamaran- veneellä (en tiiä miten se kirjotetaan....) viideksi tunniksi merelle! Henkilökunta veneellä oli aivan mielettömän mukavaa ja he oli niin ihanan olosia ihmisä kun jaksoivat naurattaa meitä ja kaikkee!

IMG_5280_1
IMG_5256_1 IMG_6542_1 IMG_6604_1 IMG_6625_1 IMG_6627_1 IMG_6639_1 IMG_6657_1
Venematkalla pysähdyttiin kattoman delfiinejä! Kaikki vaan heilu siinä kaiteen viereessä kamerat kaulassa kuvia ottaen!:D En oo ikinä nähny delfiiniä muutaku eläitarhassa ja oli se kyllä hienoo nähä niitä nyt ihan 'oikeesti' !

IMG_6677_1 IMG_6688_1 IMG_6698_1
Pysähdyttiin noin tunnin ajomatkan jälkeen tommoselle alueelle aimarannan viereen, missä oli erilaisia aktiviteettejä! Ite olin tossa banaaniveneessä  (keskimmäinen kuva), tossa liitovarko jutussa tai mikä onkaan (alin kuva) ja sit tietenki kävin uimassa tossa ihanassa kirkkaassa vedessä!
En oo siis ite tossa alimmassa kuvassa, mut meijän iskän sähköpostiin on lähetetty jotain kuvia ku mä ja Sanni oltiin tossa ja koitan saada vaiks niitä tänne myöhemmin! :) 

3_1 IMG_5495_1 4_1 IMG_5490_1 IMG_5526_1 IMG_5532_1 IMG_5536_1
Toisteks viiminen ilta! Käytiin taas ravintolassa syömässä, jota enne otettiin muutama kuva meijän vaatetuksesta Sannin kanssa!
Ulkomailla olemisessa on kyllä tosi paljon hyviä puolia, mut päälimmäiseks nousee toi ravintoloissa käyminen! Vaikka ite syön melkeen aina jotain perusruokaa niinku just jotain lehtipihviä ja ranskiksia, niin silti se on vaan niin ihanaa!♥

IMG_6804_1
Perjantaina vuokrattiin auto ja ajettiin Sannin ja iskän kanssa Las Palmasiin shoppailemaan! Vähäsen se pelotti lähtee ajelee vieraaseen paikkaan vaiks enhän mä siinä ratissa ollukkaan :D Löydettiin kuitenki kaikki paikat mihin oli määrä mennä ja mitään suurempia hankaluuksia ei ilmenny! Vaivanen yks kuva tolta reissulta, mut kamera pysy visusti laukussa kauppoja ravatessa XD Toi oli muuten mun elämän eka Frozen Yoghourt, ihan sairaan hyvää!!
 
JEEE siinä nyt sitte postausta meijän matkasta! Onnittelut niille ketkä luki kaiken tekstin, ite lopettaisin lukemisen varmaan noitten auringonlasku- kuvien kohalla, haha :D
Kertokaa mitä tykkäsitte ja niinku alussa sanoinki kysykää jos jäi jotain epäselväksi!
 
Ps, lisää kuvia tuolta matkalta voitte käydä kattomassa mun instagramista jota päivittelin melko useesti  > kiakatriina !!

83 kommenttia:

  1. ihania kuvia!! :) aioks muuten tehä shoppailuista erillist postausta? :D

    VastaaPoista
  2. Onko nä kuvat otettu nyt sillä teidän uudella joululahjaksi saamallanne objektiivilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo sillä, ja kahella muulla! mut suurinosa on otettu sillä :)

      Poista
  3. Oi, oli varmasti ihanaa! Miten lämmintä tuolla oli? (: teetkö ostoksista postauksen? Ois kiva! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin oli :) hmm jotain 20-23 vissiin en oo ihan varma ku en nähny lämpömittaria koko viikkona!:D joo teen!!

      Poista
  4. Olin samaan aikaan kun sä tuolla Puerto Ricossa :) & ihania kuvia!

    VastaaPoista
  5. oispa ihanaa päästä ulkomaille! ja tosi ihania asuja sulla, varsinki toi mikä oli ensimmäisenä asukuvana :) ite vähän poukkoilin tossa tekstissä, joten en tiiä mitä kaikkee oot kirjottanu, mutta teetkö ostoksista videoo? :)

    VastaaPoista
  6. Ääää, oot ihan tyhmä ku laitoit tommosen, ku ite olin just tuolla samassa paikassa vajaa vuosi sitte!! Iski niin kauhia ikävä sinne :( <3 Eivaa, ihania kuvia, ja varmasti oli huippu reissu! Mitä ite tykkäsit tuosta niinku paikkana, ja esim säiden puolesta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haah :D eikä :( jep, niin oli :) oli aivan ihana, tykkäsin tositosi paljon!!

      Poista
  7. mahtavia kuvia! sulla on ihana kroppa:-)

    VastaaPoista
  8. ihan sairaan kiva postaus, ihania kuvia ! :)

    VastaaPoista
  9. tosi kiva postaus :)! ja maisemat mitä upeimpii!

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia. Käytiin perheen kanssa just tossa samassa kaupungissa meidän serkuilla tais olla toi sama hotelli kun teillä (ehkä) :) Haluun itekki johonkin lämpöseen! Oliko teillä muuten välilaskua siinä? hah, meillä oli teneriffalla en tajua vaikka se on cran canaria on siinä vieressä:D

    VastaaPoista
  11. nää kuvat on ihan törkeen hienoi ! Oot super kaunis <3 Mulle kelpais kyll matka jonnekki lämpöseen atm ! :D

    VastaaPoista
  12. ei vitsi! ihan sairaan kivoja kuvia kaikki ja hyvälaatusia! tulee hirvee matkakuume näit katellessa :D

    VastaaPoista
  13. Sulla on niin ihana blogi ja upeita kuvia (: tää postaus oli tosi kiva kun noita kuvia oli niin paljon eikä tekstikää ollu liian pitkä (:

    VastaaPoista
  14. Sulla on aivan ihana blogi ja upeita kuvia! (: postauksessa oli paljon kuvia josta tykkäsin eikä teksti ollu liian pitkä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oo kiitos enni! kiva kuulla, kiitos vielä :)!

      Poista
  15. voiskohan siihen hiustenkuntoon vaikuttaa se merivesi? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tiiä kävin vaan kerran meressä ja ne oli jo enne sitä ihan kauheessa kunnossa.. mut kyl sekin varmaan vaikuttaa vähän

      Poista
    2. varmaan johtuu auringosta. mulla menee etelän lämmössä hiukset karheeks ja iho jotenkin kanssa.

      Poista
  16. voi ei miten mukavan näköstä! :) oli varmaan iha sairaan upee reissu :) täällä yks kateellinen! :D voitko esitellä sun ostokset videolla? :)

    VastaaPoista
  17. Kuulostaa niin täydelliseltä reissulta!! Ja voitko kertoo mitä kameraa käytät ja objektiivejä:)? Ja millä ohjelmilla muokkaat sun kuvia ja miten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuolla oli aivan ihanaa :)!! kamera on canon eos600d ja oon käyttäny noissa kuvissa kolmea eri objektiivia mut en tiiä niiden toisten 'nimiä' mut ainakin suurin osa on otettu canonin 50mm objektiivilla! :) m

      Poista
    2. muokkaan kuvia photoscapella lisäämällä syvyttä ja kirkkauta ja sit aina vähän kaikkee muuta mitä millonkin, mut noita aina ja eniten :)

      Poista
  18. vaude kuinka upeita kuvia !:):) olin itekin ulkomailla just jouluna mutta mitenkäs nyt jo iski matkakuume :DDd
    ps. aivan ihanat niittitohvelit !;)

    VastaaPoista
  19. Kai teet ostospostauksen? Ihan apostaus rakastuin

    VastaaPoista
  20. ihania kuvia :) hitsi et nyt tekis mieli lähtee lämpösee..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) munki tekis mieli jo nyt lähtee heti takasin :D

      Poista
  21. Oi unelma pästä tonne nyt täältä kylmästä suomesta! tosi kivan näköstä ja varmasti ollut kivaa!

    VastaaPoista
  22. ihanan näköstä!

    VastaaPoista
  23. Oi miten ihania lomakuvia! Nyt tuli itelleki matkakuume..


    fashionfriendsandfootball.blogspot.fi

    VastaaPoista
  24. kamalaa ku matkakuume vaan kasvaa tälläsiä lukiessa ): ihania kuvia! ♥

    VastaaPoista
  25. Teetkö ostospostausta?

    VastaaPoista
  26. aaah sul on ihana kroppa ♥

    VastaaPoista
  27. mistä toi punainen jakku on?

    VastaaPoista
  28. oi, hiukan tekee mieli päästä itekki johonki lämpimää ku kattos noit kuvii ja luki tota tekstii! (: ite olin tosi kans puerto ricos syyslomal mut ei ollu sama hotelli (: meiä hotelli oli siel playa de amadores ranna lähel jonku vuore pääl (: hotelli nimi oli riu vistamar, oli kyl itelki sillo iha mahtava matka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) ooo hei meijän hotelli oli Altamar ja se on siinä sen RIU:n ihan vieressä oleva hotelli heh :D

      Poista
  29. Oi vitsi miten ihana postaus<3 itse ollaan lähdössä 1.päivä Helmikuuta Puerto Ricoon ja jänskättää aivan hirmusti :D Ja nyt kauhee ressi että mitä sitä kannattaa pakata mukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ooi kiitos ♥ uuu cool! pakkaa paljon shortsei ja bikiinei ;D

      Poista
  30. oiii mitä ihania kuvia! tuli kyllä heti kunno matkakuume...:)

    VastaaPoista
  31. Hei siisti nähä tuolta kuvia ku itekki ollu monesti tuol samassa paikassa :) Oot kyllä kaunis!

    VastaaPoista
  32. Oiku sul on söpö tyyli ja aivan upeit kuvii!

    VastaaPoista
  33. Ooks ottanu noi kaikki kuvat ite? Tosi upeita!

    VastaaPoista
  34. ihana toi sun punanen jakku! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on mun siskon, mutta jep, on aivan ihana!!! ♥

      Poista
  35. Oiiiiii pikkase ihana postaus Kia!!! :) Nyt tuli ikävä tota paikkaa todella paljon!! <3 paljon muistoi sielt sukulaisten kanssa, eiks ollukki ihana paikka ? :) Ihania kuvia kans!! (: Sä oot vaa nii upee kuvaaja ja kuvattava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kiitos fanny :) oliaivan ihana!!♥ kiitoskiitoskiitos!!♥:)

      Poista
  36. oi että! iteki ollu tuolla. delfiinit oli aika söpsöjä
    <3

    VastaaPoista
  37. Mistä noi ihanat leopardihousut on ? (:

    VastaaPoista
  38. Oli tosi kiva postaus! Nyt on ihan pakko kysyy et mikä kamera sul on koska noi kuvat oli tosi hienoja ja muutenki loistavia :) ja ootko muokannu noita kuvia ? :)

    VastaaPoista
  39. Mistä noi leopardihousut on? Pliis voitko vastaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on tuolta canarialta blanco nimisestä kaupasta :)

      Poista