keskiviikko 9. tammikuuta 2013

FURRR

IMG_6849_1IMG_6848_1
BACK 2 SCHOOL!!
Mites teillä on lähteny nyt koulu käyntiin loman jälkeen? Mä en ainakaan oo ikinä ennen tuntenu itteäni näin väsyneeks ja koulu tuntuu ihan turhalta ku ei siellä tunnu oppivan mitään! Mut nyt otan itteäni niskasta kiinni ja oon päättäny tänä vuonna opiskella astetta ahkerammin ku viime vuonna, jotta pääsen siihe lukioon johon haluisin!
Teen varmaanki tänään sen ostosten esittely- videon sieltä matkalta MUTTA ku joku kyseli vielä niitten mun joululahjojen perään, nii laitanko ne nyt siihen samaan videoon vai kiinnostaako teitä enää ees mitä se Pukki mulle toi?:)
 
IMG_6850_1IMG_6853_1 (2)IMG_6868_1IMG_6847_1Oon muuten jääny aivan koukkuun Nälkäpeleihin! Oon lukenu nyt ne kaks ekaa kirjaa ja ootan vaa innolla koska pääsen lukee kolmatta! En ylensä innostu lukemisesta, mut tää on nyt ihan asia erikseen!!!:D
 
IMG_6872_1

44 kommenttia:

  1. must ne vois kyl laittaa samaan videoon :)!

    VastaaPoista
  2. Tee vaan lahjojen esittely! (:

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia :) np on parhauttua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) niin on!! hah mietin vähän aikaa sillee et mikä np, mut sit tajusin, aaa nälkäpeli :D

      Poista
  4. oon niin kateellinen sun ulkonäölle :(

    VastaaPoista
  5. pakko kysyy et miten saat noin "valosia" kuvia, et kun ite pääsen koulusta kotiin niin kello on neljä ja minkäänlaisesta valosta ei ole tietoakaan :D

    käytätkö jotain extrasalamaa ym ? (:
    sul on muuten ihan mahtava blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne alkuperäset kuvat ei oo noin valosia todellakaan :D lisään tosi reippaalla kädellä kirkkautta ja käytän kirkkautta antavia filmitehosteita ! ja sit kans toi 50mm objektiivi on tosi valovoimanen nii seki auttaa, en käytä extrasalamaa :)
      oi kiitos!! :)

      Poista
  6. joo joululahjat myös ! :-)

    VastaaPoista
  7. joo joululahjat myös ! :-)

    VastaaPoista
  8. Kiinnostaa myös joululahjapostaus :3

    ja ihanan valosia kuten aina, oot tosi kaunis! ^^

    VastaaPoista
  9. mil muokkaat sun kuvii? :D ja mikä nälkäpeli toi on? oot kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. photoscapella :) se on mun siskon kaverilta lainassa mun siskolle ja se on tommonen erilainen varmaan sen takii ku se on enkuks :D kiitos!

      Poista
  10. toki kiinnostaa! ja sun hiukset on kasvanu kyllä niiin paljon siitä mitä ne oli kun leikkasit, näyttää niin ihanilta:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii on, oon itekki ihmetelly miten paljon ne on kasvanu! kiitos :)

      Poista
  11. Entä se esitys postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ääää ainii! koitan saada sen tehtyy! apua ihan nolottaa ku oon unohtanu koko jutun, anteeks!!:(

      Poista
  12. Erikseen ne videot ja ihania kuvia ja sä oot kans inuna:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo voisin tehä koska siit videosta tulee muute joku tunnin pitune XD kiitos :)

      Poista
  13. miks teet instaa aina niin paljon kaikkii tageja ja sit poistat ne ja kaikkii tyylii one direction ja summer ja kaikkii semmosii mitkä ei ees liity aiheeseen. Sit poistat ja laitat pari tagii vaa, ei muuta ku et aika helvetin noloo sillee. Oon aina kattonu sun blogii et oot iha sika kaunis ja haluisin tutustuu mut nyt oon kyl vähä eri mieltä. Vaikutat sellaselt huomionhakuselta ja ylimieliseltä. Ei muuta, ku et lopetan sun blogin lukemisen. Oon kuullu muutenki kaikkee juttuu sust et oisit aika ym ja haluut aina huomioo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha nii onki noloo XD eihän tykkäyksien määrä tee ihmisestä yhtään sen parempaa tai huonompaa että ne tagsforlikesit on ihan turhia kyllä :D oon pahoillani et oot muuttanu sun mieles mun suhteen blogin ja sun kuulemien juttujen perusteella, mut kukaan ei oo täydellinen. myönnän tietenki et mun 'heikko/huono' puoli on se että tykkään saada huomiota, mut toisaalta ketä ei tykkäis? onhan se aina kiva saada kehuja yms. ja sen verran puolustan itteäni että en ihan usko että mut tuntevat ihmiset levittäis tollasta et oon ylimielinen, mitä en ole, koska he jotka mut parhaiten tuntee on mun kavereita ja ne ei sanois musta tolleen, tiiän sen :)

      Poista
    2. ääääh vihaan tollasia ketkä tulee sanomaan just tollee et 'oot blogin perusteella tosi ylimielinen ja huomionhakunen' .... eihän tää blogi oo sun elämä just tasan tarkkaan !!!!!! oot ihana aito ja mulle välittyy susta ihana positiivinen kuva aina !! :)

      Poista
    3. aika outoo et ekaks oot halunnu tutustuu kiaan ja oot pitäny häntä kauniina mut joittenki tags for likesien käytön (JOITA MUUTEN SUURIN OSA KÄYTTÄÄ!!!!!!) et enää ookkaan samaa mieltä... ja nyt ootkin siä mieltä et kia on ylimielinen ja huomionhakunen..

      ja kia! hyvä toi vastaus, asiallinen ja huomaa että jätät tommoset omaan arvoonsa!! good girl ;)

      Poista
    4. kaikkihan käyttää tagsforlikeseja, ei mikään erikoinen juttu... ja ei se tee ihmisestä ylimielistä ja huomionhakusta. sitä paitsi, keneltäköhän oot mahtanu kuulla et kia olis ylimielinen, joltain hänen puolitutulta tai ei tutulta ollenkaan. just niinku kia sanoi, hänen ystävät ei sallasta hänestä sanois joten kukakohan mahtaa olla tämä keneltä asian kuulit?

      Poista
    5. toi kiian vastaus kommentti anonyymille jo osotti tossa että hän ei mitenkään ylimielinen ole, noin asiallisesti vastatessaan, eikä mitenkää 'vitun ano mee helvettii haukkumast mua yhy yhy'

      Poista
    6. Kia, arvostan sitä et osaat ottaa kritiikin vastaan ja oikeesti toi oli kyl ihmeen hyvä vastaus, ilman mitään turhia ittensä puolusteluita, mut noille muille anonyymeille nyt kyllä vähän nauran, kun eivät tainneet asiaa ymmärtää :D Kukas hitto tässä on mistään tagsforlaiksesta puhunu, en minä ainakaan sanallakaan. Puhuin nimenomaan siitä miten kuvaan täysin liittymättömiä tageja lisätään ja sitten poistetaan heti ja lisätään uudet, joten lukekaa pari kertaa ennen ku rupeette mitään turhia inisemään. Enkä oo sanonu että blogin perusteella oisin saanu minkäänlaista kuvaa, tän blogin perusteellahan välittyy oikeestaan aika hyvä kuva, mut se mitä oon kuullu on toinen ja kukaan teistä ei tiiä että mistä oon sitä juttua kuullu ja kuinka luotettavasta lähteestä, ni hiljaa sitte. Ja joo ei aina kannatakkaan uskoo kaikkee mitä sanotaan ja näin, mut näin se on, mä ite kyllä uskon tässä suhteessa sitä mitä oon kuullu, koska se on sen verran luotettavaa tietoa, uskokaa tai älkää ja saa taas tulla inisemään, mutta jättäisin kyllä vähemmälle kun ette mistään mitään tiiä. Mutta joo, täytyy sanoo et arvostus nous ku huomaa miten osaat ottaa kritiikin hyvin vastaan ja voi olla että ihmiset muuttuu ja kaikki tekee virheitä, ei voi väittää vastaan.

      Poista
  14. mikset oo yhtään ruskettunu sieltä kanarialta? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyl mä siellä rusketuin mut se on varmaa toi kuvan valotus ja kaikki muokkaukset nii en näytä yhtää ruskeelt :D

      Poista
  15. joooo lahjapostaus kiinnostaakiinnostaa!!! :)

    VastaaPoista
  16. oot upee, kaunis ja sullla on aivan ihana blogi! tykkään tosta liivistä :) muuten oot kauheen vaaleen näkönen, ettekö ollu siellä matkalla, etkö rusketu? vai onko se vaan toi kuvien valosuus?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. waau kiitos tosi paljon! niin mäki, heh :D haha no oikeestaan rusketuin siellä kyl, itekki ihmettelen miks oon noin valkonen nois kuvissa... kai se on se valotus...:D

      Poista
  17. vautsi miten kiva blogi !

    http://livelovelaugh-ronja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  18. Hei! Valittiin sun blogisi meidän ''linkkaa blogisi'' postauksen blogeista! Käy ihmeessä tsekkaamassa mitä sun blogista sanottiin! :)

    http://nennandmaija.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  19. Oii ihana toi karvaliivi, mistä se on?:) Ja tee videopostaus niist joululahjoist!:)

    VastaaPoista
  20. Upeita kuvia ja ihana sulla on ihana blogi! :)

    VastaaPoista