tiistai 25. joulukuuta 2012

JOULU

IMG_5478_1  
Heiips! Nyt olis luvassa kuvia eiliseltä ja pari kuvaa tältäkin päivältä! Voisin alkaa selostamaan meijän joulusta ja joulun vietosta ummet ja lammet, jollon tää postaus ei näkis loppua varmaan ikinä, mutta päätin nyt kuitenkin vaan kertoa suurpiirteisesti miten meijän jouluaatto eilen vietettiin ja on aina vietetty! Voin sitte tehä vaikka erillisen, yksityiskohtasemman postauksen meijän jouluperinteistä jos haluutte?
Mutta nyt ensiksi kuvia!

IMG_5332_1 IMG_5373 IMG_5379_1 4 dress IMG_5481_1 IMG_5465_1 IMG_5494_1 Jouluaatto kuluu meillä kutakuinkin näin; herätys, aamupala, joulusauna, Joulurauhan julistuksen katsominen TV:stä, joulukirkko, jouluruuan syöminen, joulupukki ja lahjat, hautausmaalla käyminen. Tietenkin siihen väliin mahtuu kaikenlasita, mutta niistä kerron sitten myöhemmin jos te niin haluatte :)
Meillä tosiaan käy vielä joulupukki, koska mun pikkusisko yhä uskoo siihen, mikä on mun mielestä ihana asia, sillä en osais kuvitella joulua ilman Pukin vieraulua, niin monta vuotta se on meillä jo käynyt, hehe :D

IMG_5533_1 IMG_5519_1 IMG_5537_1
Ihaninta joulussa on mun mielestä se tunne kun 'kaikki on ohi' ja ollaan vaan ja ihastellaan lahjoja. Kaikki vaan tutkii mitä kaikkea on saanut ja ilmapiiri on jotenkin ihana lepposa!
Multa pyydettiin lahjojen esittely- postausta ja tossa keskimmäisessä kuvassa näkyykin toi mun iiihana ykköslemppari lahja nimittäin Canonin 50mm f/1.4 USM objektiivi!!! Se on kylläkin mulle ja mun siskolle yhteinen koska se oli sen verran hintava... Lisää lahjoista varmaan meijän matkan jälkeen kun esittelen kaikkia ostoksia!

IMG_5574_1 IMG_5581_1 Joulupäivänä on aika vähän haikee fiilis kun se kauan odotettu jouluaatto onki jo takanapäin, sama juttu toistu tänäkin vuonna. Onneks kaikki jouluruuat on edelleen jääkaapissa ja niitä saadaan syödä kyllästymiseen asti ja muistella joulua! ♥
 
Tänään on ollu niiiin rento päivä ku voi vaan olla! Oon vaan ollu huppari ja villasukat jalassa koko päivän, kattonu leffaa, testaillu uutta objektiivia, syöny ja nauttinu tästä päivästä! Joulu on niin ihanaa aikaa!
 
Ps, se postaus Funkyn näytöksestä tulee kyllä, mutta vasta jonkin ajan päästä. Tein siitä postauksen luonnoksiin jo kertaalleen, mut näin nyt parhaaksi oottaa, et saan Emilialta hänen ottamiaan kuvia, koska niistä mun kuvista osottautu vaan 8 hyvää ja julkastavaa kuvaa :/ Oon pahoillani!

30 kommenttia:

  1. upee toi sun mekko! sopii tosi hyvin sulle :-)

    VastaaPoista
  2. haha niin totta toi et ku kaikki joulujutut tehty ja lahjat avattu ni sit kaikki vaa kattelee lahjoja ja on vaa :) tosi kivoi kuvii ! minkä ikänen sun siskos on?

    VastaaPoista
  3. Ois kiva jos kertoisit enemmän teijän jouluperinteistä, joten tee ehdottomasti se postaus! Oot myös tosi kaunis ja ihana toi punanen peplum-mekko!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okayy! kiitos :) jep niin on, se on kylläki mu siskon :D

      Poista
  4. Sulla on niin ihana kirjotustyyli ja kuvat !(: Tee se postaus jossa kerrot enemmänki teidän joulusta!(;

    http://kummaah.blogspot.fi/ <-- Käy kattomassa jos kiinnostaa !(:

    VastaaPoista
  5. iiiiihanamekko !♥ mistä oot ostanu ?:)

    VastaaPoista
  6. Kiva mekko sulla :) Oon ite kauan ettiny jotain punasta siistiä mekkoa, mutta eipä oo löytyny.
    Ps. Ubongo on ihan mahtava peli! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi on mun siskon mekko ja aivan ihana munki mielestä! no voiii :(, mut kannattaa käydä zarassa kattomassa, ellet oo jo käyny. toi mekko on sieltä ja siellä on paljon muitaki ihania mekkoja!
      ja niin on :D!

      Poista
  7. äää kuinka kaunis oot ja LAIHA! :o

    VastaaPoista
  8. ihanat hiukset, millä oot kihartanu noi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! kiharsin suoristusraudalla, noi on kyllä ihan lässähtäny noissa kuvissa jo, hehe :D

      Poista
  9. ihana postaus! ja joo tee semmonen yksityiskohtanen postaus teijän jolun vietosta! :)

    VastaaPoista
  10. joo tee semmonen erillinen joulupostaus! :)

    VastaaPoista
  11. ihana mekko ja oot supersuper kaunis!! :)

    VastaaPoista
  12. mikä toi möykky tossa 7 kuvassa on keskellä sun mahaa? XD

    VastaaPoista
  13. Millä ohjelmalla teet simmoset kuvat missä 'sä oot kaks kertaa'? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm en nyt oo ihan varma mitä tarkotat, mutta semmoset missä on niinku 2 kuvaa samalla taustalla, on tehty photoscapella ja siellä sillä kloonileimasimella! :)

      Poista
  14. lihapullia jouluruuaks?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tykkää jouluruuasta nii lihapullia on sen takii :D

      Poista
  15. Miks täällä ei oo ollu koskaan sun pikkusiskosta kuvaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koska en haluu laittaa hänestä kuvia ettei ne vahingossakaa levii mihinkää :)

      Poista
  16. vitsit vaikutat ja näytät nii paljon vanhemmalta kuin 15v!

    VastaaPoista