perjantai 27. heinäkuuta 2012

SHOPPING = LOVE


Ostoksia!
Krisu oli käymässä Itävallassa, ja toi mulle tälläsen tuliaiseks sieltä! :) KIITOS!!
Tässä postauksessa on nyt kyllä niiin paljon kuvia että huhhuh!:D Toivottavasti se ei haittaa, mut koska halusin noi ostokset tähän postaukseen mukaan niin ne lisäs tätä kuvapaljoutta sit vielä vähän lisää!

No mutta kuitenkin, lähettiin siis eilen aamulla Helsinkiin päin koko päiväks shoppailemaan ja löysin sieltä vaiks mitä! Tosta puuttuu vielä yhet shortsit mitkä ostettiin Sannin kanssa puokkiin, ja en muistanu kuvata niitä mut kyl ne tulee näkymään mun päällä, siitä oon varma :D Ja sit toi ekoissa kuvissa oleva musta paita on kans uus, mut vaihdoin sen päälle jo tuolla koska en tykänny siitä mikä mulla ekaks oli x)
Helsingistä lähettiin sit illalla ajamaan Vantaalle ja yövyttiin siellä olevassa Flamingo- hotellissa. Se oli kyllä niiiiin iso ja täynnä kaikkee! Ravintoloita, leffateatteri, kylpylä, pari kauppaa ja pari kahvilaa. Kävin siinä hotellin vieress' olevassa kauppakeskus Jumbossa, jonka nimi ei kyl todellakaan liiottele sitä kokoo! Se oli niin valtava et kävelin siel vaa ympäriinsä ihmetellen :D En ehtiny käydä siellä muutaku Zarassa ja tossa alhaalla on vielä pari juttuu mitkä sieltä sit ostin :)
Tähän päivään sisälty vielä käynti Heurekassa (....) Joo ei tosiaan ollu mun idea mennä sinne, mut koska eilen shoppailtiin niin tänään piti sit tehä jotain mistä Milla tykkäis, eli se Heureka. Sen jälkeen lähettiin vaan suoraan ajamaan kotiin päin! Harmittaa ku tää tän päivän helle meni nyt hukkaan ku oltiin siellä, mut toivottavasti niitä tulee lisää!! :) Nyt vielä kuvia;

13 kommenttia:

 1. täydellisiä kuvia <3

  VastaaPoista
 2. ostat aina niin kivoja juttuja =)

  VastaaPoista
 3. ihan sairaan ihana toi neule mis on toi reikä noist ostoksist toi 6 ihan sairaan kiva! :) -jenny ;)

  VastaaPoista
 4. miten ihania ostoksia! hyvä maku sun poikaystävällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tykkään itekki :)) eii se oo mun poikaystävä :D se on mun siskon poikaystävä!:D

   Poista
 5. onks helsingissä hollister ? :O jos on nii missä ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo kun siis toi paita minkä sain tuliakseks on hollisterista :)

   Poista
 6. sulla on tosi kiva blogi!:)

  http://sameshitdifferentgirl.blogspot.fi/

  VastaaPoista