lauantai 21. heinäkuuta 2012

ON THE ROAD

Elikkä siis meijän reissu alko sunnuntaina, kun otettiin päämääräks Vaasa ja siellä oleva hotelli missä sitte yövyttiin yks yö. Aamulla kierreltiin vähän siinä keskustassa, käytiin syömässä ja otettiin kuvia. Vaasa oli siis vaan sellanen pysähdyspaikka meille ennen Kalajokee, koska muuten oltais istuttu autossa joku 6 tuntii putkeen...

Vaasasta suunnattiin Kalajoelle missä oltiin 2 yötä. Sinä päivänä ku tultiin oli ihanan lämmin ja pääsi uimaan mut seuraavana päivänä tuuli niin kovaa ettei pystyny mennä. Sen sijaan minigolffattiin ja tehtiin illalla noita Amerikkalaisten grilliherkkuja, S'morseja! (toi S'morsien kuva on nyt ihan väritön ja tumma ku otin sen Sannin blogista ja sitä ei ollu sinne muokattu, sorry)
Tästä puuttuu nyt muutama kuva, koska ne on Sannin muistikortissa, muistikortti on kamerassa, kamera on Sannilla ja Sanni ei oo kotona, joten ne tulee sit myöhemmin joko jonkun postauksen yhteydessä tai sitte kokonaan erikseen!

Powerpark oli siis viiminen paikka missä oltiin ja mä ainakin tykkäsin siitä eniten :D Siellä oltiin kans 2 yötä. Sinä päivänä ku tultiin sinne otettiin aika paljon kuvia, ja sen takia tossaki on noin paljon kuvia musta...:D Seuraavana päivänä oli meijän huvipuisto-päivä, josta oliki jo kuvia aikasemmassa postauksessa. Tässä kuitenki vielä vähän lisää;

Powerparkin lisäks käytiin ravintolassa ja ajamassa mikroautoja, joista mulle oli jääny aikasemmasta kokemuksesta 'trauma' :D Ensin aattelin etten menis ajamaan, mut onneks päädyin toiseen päätökseen, koska se oli tosi kivaa, vaiks toisteks viiminen olinki :D Kuvia;

Nonniiin, nyt mun postaus sai vihdoin päätöksensä! Pyydän anteeks tota mun oman naaman näkymistä tosi monessa kuvassa, mut siellä tuli vaan kuvattua joka päivä, enemmän tai vähemmän, koska muuta tekemistä ei vaan ollu :D! 
Toi otsikko on siis sen takia ON THE ROAD koska ajettiin noi kaikki matkat paikasta toiseen autolla, mikä ei todellakaan ollu mitään mieluista puuhaa :D Mutta hengissä kuitenki selvittiin ja nyt ollaan kotona, joten en nyt valita :)
Kaiken kaikkiaan oli ihan kiva reissu, vaiks emmä kyl sinne ollu kovin innoissani lähössä..:D Mut nyt jälkeenpäin toi vähän vajaa viikko meni tosi nopeesti ja tuolla tais olla vähän paremmat säätkin ku täällä Turussa x)

18 kommenttia:

 1. sulla on tosi hienoja kuvia täällä! mikä kamera sulla on ja mikä putki? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! mulla on toi canon eos600d :) noi ekat kuvat on otettu sellasella laajakuva objektiivilla ja loput sillä mikä tuli tossa kameran mukana, eli se on se 18-55mm! :)

   Poista
 2. sulla on aina niin ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 3. ihanat noi siniset kiilakorkkarit! mistä ne on peräsin?:)

  VastaaPoista
 4. Hei vähänkö ihania kuvia!! Ja asutkin oli tosi ihanat!<3<3:))

  http://sweetttdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ahhh, voiko ihanemmiks kuvat mennä <3 oot superrrrr kaunis !!! o:

  VastaaPoista
 6. sä taidat onnistua jokasessa kuvassa mitä susta otetaan! oot aina niiin kaunis... susta ei varmaan saa epäonnistunutta kuvaa <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että, kyl niitä epäonnistuneita on enemmä :D

   Poista
 7. sun blogi on niin ihana! luen tätä jokapäivä :)

  VastaaPoista
 8. Wau, upeita kuvia! Ja oot mielettömän kaunis!<3 Käthän myös blogissani?
  www.parte-de-mi-henna.blogspot.com

  VastaaPoista