perjantai 20. heinäkuuta 2012

HELP?!

Nyt tarviin kyllä kipeesti teijän lukijoiden, ja muidenkin, mielipiteitä!
Oon miettiny tässä nyt vakavissaan että tekisin kokonaan uuden blogin, koska oon vähän kyllästyny tähän nykyseen. Nimen puolesta varsinkin. Tottakai sen voi muuttaa mut sit toi osote jää tommoseks tyhmäks, ja se ei sovi enää uuteen nimeen. Haluisin uudesta vähän (itseasiassa aika paljon) erityylisen, erilaisia kuvia, melkeen kokonaan erilaisen ulkoasun jne. 
Eli teenkö kokonaan uuden blogin, vai vaihdanko tän nykysen vaan kokonaan aivan erilaiseks?Oon kuitenki muuttunu niin paljon siitä ku alotin bloggauksen (vajaa vuos sit), et nyt kiinnostais tehä jo vähän erilaista!
Mut sit taas ku mietin sitä uutta blogia, niin pitäis taas vaihtaa kaikki koodit html-koodista (en todellakaan muista niitä koodeja!) ja ulkoasun muokkauksessa ylipäätään riittäis hommaa moneks tunniks. Eli se hyvä puoli tässä vanhan blogin pelkässä 'ehostamisessa' olis. 
Mut vaan se 'ehostaminen' edellyttäis kuitenki osotteen vaihtamisen, jollon tätä ei enää löytyis vanhalla osotteella ja luultavasti aika monen postauksen (ellei kaikkien) poistamista, koska mun tavotteena on tehä aika erityylinen blogi mitä nyt on...
Sellasta, kertokaan nyt ihmeessä vaan mielipiteenne tästä asiasta, koska en tiiä ite yhtään mitä tekisin :D!

24 kommenttia:

 1. kyl sä voit vaihtaa ton osotteen nimee :)

  VastaaPoista
 2. mun mielestä jostain tuolta asetuksista pitäis kyl pystyy muuttamaan tota osotettakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kävin kattomassa ja löysin se kohan :)!

   Poista
 3. Et kyllä ole muuttunu yhtään blogis alottamisen jälkee xDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anonyymi..... sähän sen varmaan parhaiten tiiätki :D

   Poista
 4. mä vaihtasin blogin nimee, mut muista et sul on noi paljo lukijoit ja sitte et ehkä välttämättä saa enää nii paljo niitä mut iha mite vaa(: mut ei pahalla sitte tolla lukija määrällä (:(:

  VastaaPoista
 5. riippuu... minkä tyylinen blogi sul on mielessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siis vähän enemmän mun tyyliin painottuva, enemmän asukuvia jne.. :)

   Poista
 6. sähän voisit muuttaa toi sun blogiosoittees jos et halua tehdä kokonaan uutta blogia!

  VastaaPoista
 7. Äääää!!! tää blogi on just paras näin mutt kyll pieni uudistus ja ehostus olis kiva jos ei mitää kovi "radikaalii" tapahu mutt jos sulla yhtäään itestä tuntuu siltä että tää blogi kaipaa jotai ni sitte sun kannattaa tehä niin ku ite haluat (: (: ps kiva on kyllä nimi kuin myös osoitekin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo no haluisin just vaan eri nimen ja vähän ulkoasu muutoksia :) ja kiitos :)

   Poista
 8. Mun mielest uus blogi tai siis ei täs vanhas todellakaa mitää vikaa oo mut sit se on hauskaa suunnitella iha erinlaine ja tällee tai no kylsä tätäki voit uudistaa mut sit se on tylsää jos poistat noi kaikki vanhat postaukset:D mäki haluisin tehä uuden mut en jaksa istuu taas jotai kymmene tuntii koneel ku siin kestää oikeest nii vitsin kaua...
  Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii se on kivaa, mut siihe menee just joku 10 tuntii aikaa :D

   Poista
 9. mä ainakin tein vähän aikaa sitten silleen, et vaihoin mun blogin nimen, osotteen, poistin kaikki vanhat postaukset ja alotin vaan ihan alusta ! Musta se oli hyvä ratkasu, koska halusin uuden alun bloggaukseen mut sit ei tarttenu kummiskaan nähä ihan hulluna vaivaa sen eteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi kuulostaa just hyvältä! koska oon kuitenkin suht tyytyväinen tähän ulkoasuun nyt :)

   Poista
 10. tee vaan uus, ja voithan sä laittaa ne html koodit sillee pikkuhiljaa ? tai sit alat tekee sitä blogii jo vaik nyt ja alat kirjottaa sitä sit ku se on valmis ? :) mut miten nyt ikinä päätätkään, älä lopeta! ja muista kertoo sen uuden blogin osote jos vaihtat ! :) (on noi vanhat kuvatki toosi kivoja! ) :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ongelma on vaan se, etten muista ku vaa yhen niistä html-koodeista :D mut muuten toi on tosi hyvä ehdotus, mietin tota itekki! :) JA EN LOPETA! :) jep, kerron sen varmaan viikon-kaks ennenku vaihdan! ja kiiiitos!:)

   Poista
 11. Mun mielestä säilytät tän vanhan, koska vaiks olisit muuttunu ni menneisyys on osa sua et en lähtis suna ees poistamaan vanhoja postauksia koska niit on kiva kattoo ja huomaa kui paljo oot muuttunu.. Eikä tä ees kaipaa muutosta! menetät lukijat jos vaihdat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii toi on totta et vanhoista postauksista näkee muutoksen...ja samoin toi lukija juttu.

   Poista
 12. vaihda nykynen kokonaan erillaiseksi :)

  VastaaPoista