tiistai 24. heinäkuuta 2012

NAMEDAY

Jeiii mulla on tänää nimppariiit :D Ei niitä kyl ylensä mitenkää juhlita, mut nyt mulle oli ostettu kakku ja sain Sannilta nimpparilahjaks noi alkkarit, heehee :))
Mut nyt asiaan! Tai siis kerron noista kuvista vähäsen. Elikkäää, tänään vietin ihanan päivän Nooran kanssa! Ei oltu nähty niiiin piiitkäään aikaan ja oli taas kiva nähä pitkästä aikaa! Siinä se 5 tuntii kulu ihan sairaan nopeesti ku juteltiin niitä näitä, etittiiin kivaa kuvauspaikkaa ja käytiin parissa kaupassa; ostin h&m alesta sellaset bikinit (laitan kuvaa vaiks seuraavaan postaukseen koska nyt ei oo..) mitä katoin just vähän aikaa sit täydellä hinnalla ja sit toi aaaiiivan ihana laukku, mun uus rakkaus, ostettiin Sannin kans puokkiin accessorizesta (vai miten ikinä kirjotetaankaa x))!
JA aaaaaaa, oon aiiivan rakastunut tohon Nooran fisheye- objektiiviin LOVELOVEEEEE !! Haluisin niin paljon sellasen kans, vaiks suurin osa kuvista oli kyl niin naurettavaa katottavaa että!:D Mut ei aina voi onnistua, todellakaan :D
Ps. Toi uudenlainen kuvakoko on nyt sitten yks osa mun blogin 'muuttamisprosessia' samoin toi vähän erilainen muokkaus, mitäs pidätte?:)

20 kommenttia:

  1. ihan sairaan hienoi kuvii! toi ainaki mis oot tollee oudosti tai siis et sun pää on alhaal tai sis toi 5 kai ni se on iha sairaa hieno ja oooh ihanat hiukset ja ihanat vaattet!!:)

    VastaaPoista
  2. Miten oot laittanu tollasen kuvakoon? Tai siis että toi yks pystykuvakin on tollanen isompi jos ymmärsit x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis lataan tuolta flickristä, niin sieltä lataamalla ja muuttamalla kuvakokoa se menee tolleen! :)

      Poista
  3. awwww, mistä toi paita on?:)
    hyvää kesän jatkoo sulle kia!

    VastaaPoista
  4. Minkä ikänen oot? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon 14, täytän lokakuussa 15 :) oon siis -97!

      Poista
  5. Ihana asu ja tosi kivoja kuvia taas!;)

    http://sweetttdreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. miten saat noista pystysuora kuvista tollasia isoja niinku? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lukee tuolla ylempänä, vissiin toka kommentti! :)

      Poista
  7. miks sun blogin nimi on just go with it? sehä on se leffa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep niin on?:D mitä siitä, onhan aika monen blogin nimi esim. biisien nimien tai joittenki leffojen mukaan nimetty :D

      Poista
  8. ihan sairaan hienoja kuvia!! tiiätkö tosta fisheye objektiivista et mistä se on ostettu ja mitä makso? ja mikä merkki?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :)) joo se on gigantista ja makso jotain vissiin lähemmäs 300e, merkki oli joku samyang (?) :D toi on siis Nooran, ei mun :)

      Poista
  9. ihanasti oot muokannu noit kuvia! tosi kivan nökösii :) ja toi uus kuvakoko (jos tarkotat sillä siis tota isoo pystykuva juttuu) on kans ihan mahti! good job :)

    VastaaPoista
  10. Tosi upeita kuvia ja wau! Oon ennen vähä epäilly ite ett mitä tolla fisheye objektiivilla ees tekee mutt noi on kyll aivan ihania noi kuvat!! ;) oot kaunis ja myöhäiset nimppari onnittelut :D

    VastaaPoista